"KULÜPLER BİRLİĞİ AÇIKLAMASININ NE KADAR DOĞRU OLDUĞUNU GÖRDÜK"
VAR sistemi ile ilgili son dönemde yaşanan eleştirileri de değerlendiren Özsoy, "Teknolojiyi bomba yapmaya da kullanabilirsiniz, ilaç bulmaya da ama burada anladığım kadarıyla VAR'ı biraz daha kendi menfaatleri için kullanıyorlar. Bir düdük gelir, bir düdük gider. Düdükle işimiz yok. Sistemi sorgulamak lazım. Biz bağırmıyoruz ama sessizliğimiz acizlik olarak algılanmamalı. Fenerbahçe'nin hedefi o düdüğü teslim edenler ve onları oraya getirenlerdir. Kulüpler Birliği açıklamasının ne kadar doğru olduğunu gördük. Düdük astıranların o günden sonra aleyhine düdük çalınmadı. Düdüğü astıracaksın, içerideki adamına iş yaptıracaksın ve hata görmeyeceksin. Fenerbahçe'yi sistemin dışına atmak isteyen bir yapı var ama bunu düşünenler boşa kürek çeker" dedi.
"YUSUF NAMOĞLU GİDİCİ"
Özsoy, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Malatya maçında Hasan Ali'ye verilen sarı kart, ceza alsın diye kovalanan ve bu yüzden verilen kart. Mehmet Topal'ın Göztepe maçında gördüğü kart da öyle. Tolgay'ın ikinci sarısı herhalde otobüste verilmiştir. MHK'nin gitmesi bizi kesmez, şimdiden anladığımız kadarıyla Yusuf Namoğlu gidici, o tablo ortada. Bize mal etmesinler. Yerine getirecekleri insanı ısıtmaya başlamışlar. Adı geçiyor: Kuddusi Müftüoğlu."
"BİZ YAPININ VE SİSTEMİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYORUZ"
Dertlerinin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile olduğunu vurgulayan Özsoy, "Kimle konuşursak herkes 'Yıldırım Demirören TFF'ye bakmıyor, başkası bakıyor' diyor. O zaman TFF'ye bakan birisi gelsin. Demirören, TFF'ye bakıyorsa ve biz bunu yanlış biliyorsak o zaman durum daha da vahim. Biz yapının ve sistemin değişmesini istiyoruz. 'Federasyonda Fenerbahçeliler yok mu?' diye kızıyorlar bize. Var. Servet Yardımcı ve Nihat Abi var. Ama onlar da bizim gibi doğru yaparak yanlış yapıyorlar. Biz onlara demiyoruz ki transfer görüşmesine girin! Biz Fenerbahçe'yi TFF'deki Cengiz Zülfikaroğlu'na, Şeref Yalçın'a yedirmeyiz. Bu kadar netiz, duruşumuz bu" diye konuştu.
"ANADOLU'DAN BİR DAHA ŞAMPİYON ÇIKMAZ"
Özsoy, hakem hatalarına da tepki göstererek sözlerini şöyle tamamladı:
"Hakemler her şeyi gösteriyor. Siz adamın gözünün içine bakarsanız küfür ettiğini görürsünüz. İki tane küfür edeni de bakmazsanız görmezsiniz. Bunlar bizi ürkütüyor. Şimdi de Victor Moses ısıtılıyor. 2-3 maça ceza sınırına gelir o da! Seversiniz, sevmezsiniz ama eski hakemler var (Ahmet Çakar, Erman Toroğlu), üslubunu seversiniz, sevmezsiniz ama bu isimler, hakemlik dönemlerinde çiğ yemedikleri için karınları ağrımıyor. O isimler göreve gelsin demiyoruz ama bizim şu anda istediğimiz de budur. Bu çalınan düdükler öyle sıradan düdükler değil. Bu böyle gitmez. İnanın Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmaz."

İHA

Editör: TE Bilişim