Konya Anadolu Selçukspor’da 2-1 kaybedilen Karagümrük deplasmanında iyi mücadelenin karşılığını maalesef alamadıkları için üzgün olduklarını bildiren yeşil beyazlı takımın başkan yardımcısı Recep Çınar, ligde kalan 3 maçtan 7 puan çıkartarak ligde kalacaklarını söyledi. Çınar, “Bütün Konya’dan ve Konyaspor taraftarlarından kalan 3 maçımızda fedakarlık bekliyoruz. Onların verecekleri manevi destekle Anadolu Selçukspor’un bu lige tutunacağına camia olarak yürekten inanıyoruz” dedi.

O MAÇI KONUŞMANIN ANLAMI YOK

Kaybedilen Karagümrük maçıyla ilgili konuşmanın kendisine çok mantıklı gelmeyeceğini ifade eden Konya Anadolu Selçukspor Başkan Yardımcısı Recep Çınar, “Karagümrük maçını kaybettik. Daha doğrusu bu maç bizim için geride kaldı. Kaybettiğimiz maçı konuşmanın bana göre bir anlamı yok. Bu maçla ilgili sadece iyi mücadele ettiğimizi belirtmek isterim. Karagümrük maçındaki iyi mücadelemizi kalan maçlarımızda mutlaka sonuca istediğimiz gibi yansıtıp, bu lige tutunacağımızı ümit ediyorum.  Bunun için de herkesin Anadolu için fedakarlık yapmasını istiyoruz. Anadolu Selçukspor’un bu lige tutunması için neler yapabiliriz ya da neler yapmalıyız için kafa yormalıyız.  Ligin boyu iyice kısaldı. 3 maç kaldı. Hafta sonunda Darıca Gençlerbirliği’ni konuk edeceğiz. İnşallah bu maçtan 3 puanla ayrılarak, Tokat deplasmanına da bu moralle gideceğiz. Ama öncelikle Darıca maçını geçmeliyiz. Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ama futbolun acayip ve hata kabul etmeyen bir oyun olduğunu da unutmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

DİĞER SONUÇLAR TESELLİ OLDU

Ligdeki 31. hafta maçlarında düşme hattındaki rakiplerinin de mağlup olmasının Anadolu Selçukspor’a moral olduğuna dikkat çeken başkan yardımcısı Recep Çınar, “31. hafta bizim için ne kadar kötü geçtiyse rakiplerimiz için de kötü geçti. Bu sonuçlar bizim için az da olsa bir teselli oldu. Onlar kazanmış olsaydı, işimiz biraz daha zorlaşırdı. Aslında biz kendi göbeğimizi kendimiz kesmeliyiz. Kalan 3 maçtan 7 puan kazanmak bizi bu ligde bırakır. Dolayısıyla bu kalan maçlarımıza en iyi şekilde motive olup kazanmak istiyoruz. Öncelikle Darıca maçı bizim için hem puan olarak, hem de moral olarak büyük bir fırsat. Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz” dedi.

ELLERİNDEN GELENİ YAPIYORLAR

Çınar, oyuncuların da büyük fedakarlıklar yaptığını, ligde kalmayı çok istediklerini, bunun için de ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyduklarını belirterek; “Futbolcularımız ellerinden geleni yapıyorlar. Bu kulübün bu ligde kalmasını istiyorlar. Yönetim olarak futbolcularımıza sonuna kadar güveniyor ve kalan 3 maçtan da alınlarının akıyla çıkacaklarına inanıyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim