Ligde Ereğlispor şampiyon olurken, Yeni Emirgazi Belediyespor, Yeni Doğanhisarspor ve Ülküm Gençlikspor bir alt lige düştü. Süper Amatör Küme ekiplerinden Meram Kara Kartallar teknik direktörü Faysal Bayramoğlu sezonu değerlendirdi. Bayramoğlu bu sezonun kendileri için tecrübe yılı olduğunu ifade etti.

GALİBİYET İSTİYORDUK OLMADI

Süper Amatör Küme’de sezonu 26 puanla 9. sırada tamamlayan Meram Kara Kartallar’da teknik direktör Faysal Bayramoğlu sezonu değerlendirdi. Bayramoğlu Selçukspor maçı hakkında, “İki takımın da bir iddiası olmayan bir maçtı. Burada kazanmayı isteyen taraf iki teknik adamdı diyebilirim. Hem Bekir Hoca hem de ben kazanmayı oyunculardan daha çok istedik. 2-0 öne geçtik ve ilk yarıyı bu skorla tamamladık. İkinci yarıya da aynı hızla başladık ama rakip yakaladığı fırsatları iyi değerlendirdi ve kazanan taraf oldu. Galibiyetle tamamlamak istiyordum ancak olmadı. Hem Selçukspor’u hem de Bekir Hocayı tebrik ediyorum. İlk yarısı 2-0 biten maçı çevirmek kolay değil, bunu başardılar.” dedi.

HER ŞEYE RAĞMEN İYİ BİR SEZON GEÇİRDİK

Faysal Bayramoğlu sezonla ilgili değerlendirmesinde ise, “Sezona Emirgazi galibiyeti ile başlamıştık. İyi mücadele edip maçı kazandık. İkinci haftadan itibaren bizim için bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi. Ilgın Belediyespor karşısında kötü oyunla kaybettik bunu kabul ediyorum ancak sonraki haftalara baktığımızda çoğu maçımız için beraberliğe üzüleceğimiz maçları kaybettik. Ligin ilk yarısını belki 25 puanla tamamlayabilecekken 13 puanla tamamladık. Bunu da ortaya koyduğumuz oyun üzerine söyleyebiliyorum. Ligin ikinci yarısında bazı oyuncularımızın takımdan ayrılmasına rağmen biz transferi düşünmedik, genç oyuncularımıza güvendik. Burada dezavantajımız Emirgazi Belediyespor maçı oldu. Biz iyi oynamamıza rağmen 1 puan aldık rakip karşısında daha sonra Emirgazi ligden çekilince bizim ligde kalmak için mücadele ettiğimiz rakipler artı üç puan aldı. Biz bunu almadan yine ligin ikinci yarısında 13 puan aldık. Her şeye rağmen iyi bir sezon geçirdiğimize inanıyorum. Baktığınız zaman Ereğlispor’un evinde tek puan kaybı bize karşı, ligin ilk yarısında iyi bir kadrosu olan Kadınhanı Belediyespor’a karşı beraberlik… Bunların önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yıl bizim için tecrübe yılı oldu, inşallah önümüzdeki sezon daha iyi bir Kara Kartallar’ı Konyalılara izlettireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim