Yunus Altınbeyaz’ın Kanal 42’de hazırlayıp sunduğu ‘’Futbol Saati’’ programına telefon ile bağlanan Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz gündemdeki konular ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

HER TAKIMI YENECEK GÜÇTEYİZ

Atiker Konyaspor Başkanı Fatih Yılmaz kalan 10 maçın çok önemli olduğunu söyledi. Sergen Yalçın hakkında konuşan Yılmaz, şu ifadelere yer verdi: “Aklımızda birçok isim vardı. Ama Sergen Yalçın’ın bu ligi iyi tanıması ve özellikle alt sıralardaki takımları yukarı sıçratma konusundaki daha önce yaşamış olduğu tecrübeler böyle bir karar vermemizde etkili oldu. Şimdi ligde 10 maçımız kaldı. Bu maçlardan en az 5 galibiyet ve 2 beraberlik almamız gerekiyor. Bunu başaracak güce sahibiz. Oynadığımız oyuna baktığımızda bizim bu ligde yenemeyeceğimiz takım yoktur. Daha önce sergilediğimiz futbol bize bu güveni veriyor. Şuan moral ve motivasyonumuzu yükseltmemiz gerekiyor. Bunu başardığımız sürece her takımı yenebilecek güçteyiz.”

KENETLENMEMİZ GEREKİYOR

Birlik beraberlik çağrısında bulunan Konyaspor Başkanı Yılmaz; “Bütün camia olarak takımın kötü gününde yanında olmamız gerekiyor. Yeni bir hoca yeni bir kan değişikliği ve yeni bir heyecan var şuanda. Bu heyecanla birlikte kısa zamanda en az 5 galibiyet ve 2 beraberlik alacağımıza inanıyorum. Bunları başaracak güçteyiz. Konya olarak, şehir olarak takımımızın yanında olmamız gerekiyor. Tüm şehirden takımımızın yanında olmasını istiyorum. Şehir olarak takımımızın yanında olursak tüm bu sıkıntıları aşabileceğimize inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

ŞANSIZLIKLARI GERİDE BIRAKACAĞIZ

Sakatlıklara da değinen Fatih Yılmaz “Sezon başından bu yana birçok şansızlıklar ve sakatlıklar yaşadık. Süper Kupa’da aldığımız cezalar nedeniyle taraftarımızdan eksik kalmamız bizi bu duruma getiren nedenlerden biridir. Hakem hataları nedeniyle de birçok puan kaybı yaşadık. Ligdeki ilk maçta Traore’nin ayağının kırılması, Yatabare’nin sakatlığı ve son olarak Filipovic’in bir sakatlığı oldu. Tüm bunları düşündüğümüzde bir takımın başına gelebilecek tüm sıkıntıları yaşadık. Ama artık inşallah Sergen Yalçın hocamız ile yeni bir başlangıç yapacağız. Ve hep birlikte tüm bu sıkıntıları aşacağız.” diye konuştu. 

VEYSEL KOÇ

Editör: TE Bilişim