Yeşil beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da Denizlispor’dan alınan üç puanını sevinci devam ediyor. Anadolu Kartalı, Cuma günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına da devam ediyor. Temsilcimizin genç oyuncularından Farouk Miya, yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çıktığı üç maçta iki gol atarak önemli bir katkı sağlayan Ugandalı oyuncu, Göztepe maçının da zor geçeceğini ancak aynı ciddiyet ile çalıştıklarını söyledi. Miya, takımdaki arkadaşlık ortamını da ‘harikulade’ olarak tanımladı.

SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ

İlk olarak Denizlispor ile oynanan maçı değerlendiren Farouk Miya, karşılaşma hakkında, “Öncelikle takım arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bizim için çok önemli bir üç puan aldık. Ligin başından bu yana çok iyi oynamamıza rağmen galibiyet alamamıştık. Denizlispor maçı ile ilk üç puanımızı almış olduk. Karşılaşmayı kazandığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullanırken, bundan sonraki maçlardan da galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getirerek, “Aynı performansımızı bundan sonraki maçlarımızda da devam ettirip galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” dedi.

BÜTÜN MAÇLAR ÇOK ÇETİN GEÇİYOR

Göztepe ile oynayacakları maça rakibin durumuna bakmadan ciddiyetle hazırlanacaklarını belirten Miya, “Süper Lig’de bütün takımların maçları çok çetin geçiyor. O yüzden rakibimizin şu an ne durumda olduğunu göz önünde bulundurmadan her zamanki gibi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Rakibimizin Göztepe ve Galatasaray olması fark etmez. Biz aynı ciddiyet ile çalışıp başarılı olmak istiyoruz. Göztepe maçının da oldukça zor geçeceğiniz düşünüyorum” şeklinde konuştu.

ARKADAŞLIK HARİKULADE

Konya’ya kısa sürede alıştığını ve bu konuda kendisine Ali Yaşar ve Deni Milosevic’in çok yardımcı olduğunu ifade eden Miya, “Burada Konya şehrinden olmaktan dolayı çok mutluyum. Takım arkadaşlığı harikulade. Ayrıca çok ateşli ve çok iyi bir taraftar grubuna sahibiz. Onların önünde oynamaktan dolayı oldukça mutluyum. Adaptasyonumu da çok kısa bir süre içinde tamamladım. Bu konuda Belçika’dan tanıdığım Ali Yaşar ve Deni Milosevic çok yardımcı oldu. Yabancılık çekmemem için bana çok yardımcı oldular. Burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum” diyerek sözlerini noktaladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim