Attığı golle T.M. Akhisar Bld.Spor maçında alınan 2-0’lık galibiyete katkı sağlayan Atiker Konyaspor’un golcü oyuncusu Patrick Friday Eze attığı gol ve elde edilen sonuçtan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Konyaspor’a transfer olurken de tek düşüncesinin oynadığı maçlarda elinden geleni ortaya koyarak yapacakları ile başarıya katkı sağlamak olduğunu ifade eden Patrick Friday Eze, “her geçen maç daha iyi olacağıma inanıyorum. Takım olarak iyi mücadele ettik. Kazanmayı daha çok istedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirdik ve istediğimizi aldık diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Galibiyete attığım gol ile katkıda bulunduğum için ayrıca mutluyum. İyi oyunculardan kurulu kaliteli bir takımız. Bunu ilerleyen maçlarda ortaya koyacağımız oyun, mücadele ve alacağımız sonuçlarla göstermeye devam edeceğiz. Tek eksiğimiz taraftarımızın desteği. Onlarla buluşmak içinde sabırsızlanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

FOFANA: OYUNUMUZU GELİŞTİRECEĞİZ

Atiker Konyaspor’un bir diğer yıldız oyuncusu Moryke Fofana, ise T.M. Akhisar Bld.Spor karşısında aldıkları 2-0’lık galibiyetle kötü gidişe dur dediklerine inandığını söyledi. ‘Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız ama bunu geride kalan maçlarda sonuca yansıtamıyorduk’ sözleriyle açıklamasına başlayan Moryke Fofana, “İstemediğimiz sonuçlar aldığımızda bizlerin üzerinde bir baskı oluşmaya başladı. Bunu ortadan kaldırma ve kötü gidişe dur deme adına çok önemli bir maça çıktık. İlk yarıda istediklerimizi yapamasak ta golü bulduk. Ama ikinci yarıda elimizden gelen mücadeleyi ortaya koyduk. Kazandık. Oyunumuzu geliştireceğimize inanıyoruz. Bizim için ilk planda gerekli olan galip gelmekti. Bunu başardık. Artık ilerleyen haftalarda daha iyi bir Atiker Konyaspor izlettireceğimize inanıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HAZIRLIKLAR BUGÜN BAŞLIYOR

Süper Lig’de 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu 6.haftasını 2-0’lık T.M. Akhisar Bld.Spor galibiyetiyle kapatan Atiker Konyaspor dünü izinli geçirdi. Anadolu Kartalı, 28 Eylül Perşembe günü iç sahada V..Guimares ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi I Grubu 2.hafta maçı ve 1 Ekim’de deplasmanda oynayacağı E.Y. Malatyaspor 7.hafta maçının hazırlıklarına bugün saat 17:00’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim