Haber: Hasan Yıldırım

Gelecek sezonda Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edecek 3 Konya takımından birisi olan Ereğlispor, yeni sezon ile ilgili olarak planlamasını uygulamaya geçirmeye başladı. Yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sanlav, konu ile ilgili olarak verdiği demeçte kulübün planlaması ile ilgili olarak birçok konuya aydınlık getirdi.

'EREĞLİ'YE YAKIŞIR BİR TAKIM KURMAK İSTİYORUZ'

Geçtiğimiz günlerde Ereğlispor'un yeniden başına geçen Ertuğrul Sanlav; "Yeni sezonda takım olarak Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele edeceğiz. Yönetim Kurulu ve Teknik Heyet olarak sürekli istişare halindeyiz. İnce eleyip sık dokuyarak transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Taraftarlarımız içini ferah tutsun. Belediye Başkanımız Özkan Özgüven'in de destekleri sayesinde Ereğli'mize yakışır bir takım kurmak istiyoruz" dedi.

'ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ LİGDE KALMAK'

Yeni sezon planlaması ile ilgili olarak konuşan Ertuğrul Sanlav, "Öncelikle takımı şampiyon yapan futbolcularımıza sahip çıkmak istiyoruz. Gerçekten bu kulübe emek veren iyi sporcular. Bu oyunculardan büyük bir kısmı ile yeniden anlaşmak istiyoruz. Akabinde ise bütçemize göre takviyeler yaparak ligi Konya takımları arasında en üst sırada bitirmek istiyoruz" diye konuştu.

'2 YILLIK BİR PLANIMIZ VAR'

Hedefleri ve vizyonu olan bir takım olduklarını söyleyen Ertuğrul Sanlav; "Bizim bir hedefimiz var. Bölgesel Amatör Ligi'ndeki ilk senemizde Konya takımları üzerine ilk sırada yer almak istiyoruz. Sonraki sezonda ise doğrudan şampiyonluk için mücadele etmeyi hedefliyoruz. Şu an için şampiyonluk hesaplamak gerçekten büyük bir bütçe isteyen bir iş. Şu an 1 yıl önce düştüğümüz Bölgesel Amatör Ligi'nde kalabilmek zaten bizim başarıdır" ifadelerini kullandı.

'KAYNAKLARIMIZ U21 TAKIMLARI'

Ertuğrul Sanlav; "Yapacağımız takviyelerde de genç ağırlıklı bir politika izleyeceğiz. Bu doğrultuda Konyaspor U21, Kayserispor U2, Gaziantepspor U21 ve Adana Demirspor U21 takımından beğendiğimiz oyuncuları Ereğlispor'a kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim