A Milli Takım’ın Romanya ve Arnavutluk maçlarında kadroda bulunan ve hakkındaki iddialar nedeniyle bütün Türkiye’nin gündeminde olan Erol Alkan, sezon başında yine menajer iddiaları nedeniyle Anadolu Selçukspor’un kapısından dönmüş.

Her şey Hollanda 2. Lig takımlarından Dordrecht’in stoperi Erol Alkan’ın A Milli Takım’a çağırılması ile başladı. Hollanda 2. Ligi’nde düşmeme mücadelesi veren bir takımda oynayan ve geçmişinde de hiçbir başarısı olmayan oyuncunun milli takıma çağırılması tepki çekti. Konuyu gündeme getiren ise Habertürk Gazetesi’nin tecrübeli spor yazarı Atilla Türker oldu. Türker, oyuncunun menajerlerinin bağlantılarını kullanarak Erol’u milli takıma seçtirdiğini iddia etti ve konunun soruşturulması gerektiğini söyledi.

Erol Alkan konusu gündemdeki yerini korurken oyuncunun sezon başında Anadolu Selçukspor’a transferinin son anda yine menajer iddiaları yüzünden iptal olduğu ortaya çıktı. Sezon başında Avrupa’da oynayan pek çok oyuncunun peşine düşen Anadolu Selçukspor’un listesinde Erol Alkan da vardı. Oyuncu ile görüşmelere başlayan Anadolu Selçukspor prensip anlaşmasına vardı ve Erol Konya’ya davet edildi.

Ancak tam bu sırada Erol Alkan’ın menajerinin Ahmet Bulut (Oyuncu daha sonra farklı bir menajerlik şirketi ile çalışmaya başlıyor) olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncuların transferinde ‘menajerlerle çalışmama’  prensibi olan Anadolu Selçukspor, bu gelişme üzerine transfer görüşmelerini askıya aldı. Konyaspor yönetiminin de  Ahmet Bulut ismi nedeniyle transferi veto etmesi nedeniyle anlaşma iptal edildi.

YUNUS ALTINBEYAZ