Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig’i temsilcimiz Konya Büyükşehir Belediyespor, ligin dördüncü haftasında bugün, Maliye İhtisas’ı ağırlayacak. Saat 13.00’de Konya Büyükşehir Belediyespor Kongre Merkezi’nde rakibini ağırlayacak olan Filenin Kartalları rakibi karşısında galibiyeti hedefliyor. Ligde ilk 3 hafta sonunda 1 galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Konya Büyükşehir Belediyepspor, Maliye İhtisas’ı yenerek ligdeki 2. galibiyetin peşinde.

TEK GALİBİYET MELİKGAZİ’YE KARŞI

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 4. haftada Maliye İhtisas ile karşılaşacak olan Konya Büyükşehir Belediyespor, ligdeki tek galibiyetini ligin ilk haftasında sahasında konuk ettiği Melikgazi Belediyespor karşısında aldı. Sonraki 2 haftada önce İzmir temsilcisi Saint Joseph Basketbol’a sonrasında ise geçen hafta Alanya Belediyespor’a mağlup olan Filenin Kartalları, 1 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 9. sırada bulunuyor.

MALİYE İHTİSAS’IN 2 MAĞLUBİYETİ BULUNUYOR

Konya Büyükşehir Belediyespor’un rakibi Maliye İhtisas ligde çıktığı 3 karşılaşmada aynı temsilcimiz gibi 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldı. Ligde ilk hafta Jeopark Kula Belediyesi ile karşılaşan Ankara temsilcisi rakibini 3-2 mağlup olurken, ikinci haftada ilk galibiyeti Kayseri deplasmanında Melikgazi Belediyesi karşısında aldı. Kayseri temsilcisini deplasmanda 3-1 ile geçen Maliye İhtisas, geçen hafta ise sahasında karşılaştığı Saint Joseph Basketbol’a 3-2 mağlup olan Ankara temsilcisinin 5 puanı bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim