Yeni sezon öncesi çalışmalarını hızlı bir şekilde yürüten yeşil beyazlı takım, ilk olarak iç transfere yöneldi. Teknik Direktör Himmet Kök ve yönetim kurulunun çalışmaları kapsamında geçtiğimiz sezon takım bulunan ve yeni sezonda da takımda kalması istenen oyuncular ile anlaşma sağlandı. Bunun dışından Ereğlispor, altyapıda forma giyen genç oyuncuları da kadrosuna dahil ederek, yeni sezon öncesi gençlik aşısı yaptı. 2019-2020 sezonunda ses getirecek bir Ereğlispor kurmak istediklerini belirten kulüp başkanı Bilgin Kamış, transferi bu düşünce ile yürüttüklerini ifade etti. 

FUTBOL OKULU PROJESİ BAŞLADI

Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen ve altyapıdan da oyuncu yetiştirme çalışmalarını yürüten Ereğlispor, ilçe genelindeki yetenekli gençlerin takıma kazandırılması için ‘Futbol Okulu Projesi’ başlattı. Bu kapsamdan Ereğli’de bulunan okulları ziyaret eden Teknik Direktör Himmet Kök ve yardımcı antrenör Uğur Nas, buradaki yetenekli öğrencilerin tespit edilmesi için yetkililerle görüşmeler yaptı. Bütün okullardan olumlu dönüşler alan Ereğlispor Kulübü, kısa süre içinde bu projenin meyvelerini toplamayı hedefliyor. 

SES GETİRECEK BİR KADRO

İç transferde sıcak saatlerde geçiren Ereğlispor’da Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, yaptığı açıklamalarda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ile görüşme gerçekleştirdiklerini ve aynı hedef üzerinde yoğunlaştıklarını belirtti. Kamış, "Geçen sezon çok iyi bir sezon geçirerek Bölgesel Amatör Ligi’ne yükseldik. Yeni sezonda da futboluna ve karakterine güvendiğimiz futbolcularla görüşme kararı aldık. Birçoğu ile görüştük ve anlaştık. İnşallah yeni sezonda beraber mücadele etme imkanı bulacağız. Anlaştığımız oyuncuların BAL'a yükselmede büyük katkılarının olduğunu biliyoruz. İnşallah en kısa zamanda iç transferde görüşemediğimiz arkadaşlar var, onlarla da görüşüp dış transfere yönelmek ve 2019-2020 sezonunda ses getirecek ve Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edecek bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Bu transfer görüşmelerinde bize imkan sunan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Oprukçu’ya teşekkür ederiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim