İki ekibin zorlu mücadelesinde gülen taraf 2-0'lık skorla Ereğlispor oldu. Ereğlispor ilk galibiyetini ve puanlarını alırken Kadınhanı Belediyespor ise aldığı yenilgi ile 6. sıraya kadar geriledi. Ereğlispor ise 10.sırada haftayı tamamladı. Kadınhanı Belediyespor Ereğlispor'a yenilirken Beyşehir Belediyespor ise evinde Anadolu Ereğlispor'u 1-0 yenerek zirveye oturdu. Beyşehir Belediyespor rakibini 1-0 yenerek puanını 9 yaptı ve zirveyi Kadınhanı Belediyespor'dan devraldı.
Ligin yeni ekibi Anadolu Ereğlispor ise 6 puanla ve averajla haftayı 7. sırada tamamladı. Akşehir Endüstri deplasmanından 0-0'lık beraberlikle dönen İhsaniye Gençlerbirliği 2. sıradaki yerini korudu. Aldığı beraberlikle puanını 7 yapan siyah-beyazlı ekip zirve takibini sürdürdü. Akşehir Endüstrispor da aldığı 1 puanla 7 puana yükseldi ve averajla haftyı 3. sırada tamamladı. 4. sırada bulunan Karapınar Belediyespor ise haftayı maç yapmadan geçirdi ve 6 puanla 4. sırada yer aldı. Deplasmanda Derespor'u 2-1 yenen Kuluspor 2. galibiyetini aldı ve puanını 6 yaptı.
Kulu temsilcisi averajla 5. sırada yer aldı. Haftayı  4 puanla 8.sırada tamamlayan Muhasebe Gençlerspor Selçukspor'a 3-0  yenildi. Selçukspor bu maçta ilk galibiyetini ve puanlarını alarak ligin dibinden çıktı. Selçukspor aldığı galibiyetle ve averajla 9. sıraya yükseldi. Kuluspor'a sahasında yenilen Derespor ligin son sırasına indi. Mavi-beyazlı ekip bu sezon ilk defa mücadele ettiği ligde 4 hafta sonunda sadece 1 puan alabildi. Grupta  geride kalan haftada 4 takım 6 puanla sıralanırken 2 takım ise ilk galibiyetlerini aldı. Süper Grupta takımlar arasındaki puan farkının az olması yarışın ilerleyen haftalarda daha çok heyecana sahne olacağını gösteriyor.
SPOR SERVİSİ 

 
Editör: TE Bilişim