Geçtiğimi sezon Konya Süper Amatör Küme’de şampiyon olan ve 1 yıl aranın ardından yeninden Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselen Ereğlispor’da yeni sezon öncesi ilçede heyecan dorukta. Yönetim kurulu, şampiyonluk kadrosu oluşturmak adına kolları sıvarken, ‘Vefa Kart’ kampanyası ile de ilçe halkı takımının yanında olduğunu gösterdi. Destek kampanyasına Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da katıldı. Öte yandan yeşil beyazlı takım 2019-2020 sezonun hazırlıklarına ara vermeden devam etti.

1 YIL ARADAN SONRA YENİDEN BAL’DA

Bu sezon iddialı bir şekilde lige başlamak isteyen Ereğlispor, geçtiğimiz sezon Konya Süper Amatör Küme’de önemli bir şampiyonluk mücadelesi verdi. Ligde Cihanbeyli ekibi ile liderlik yarışına giren yeşil beyazlı takım, tecrübesin kullanarak liderliği göğüsledi ve sezonun 1.sırada tamamladı. 2017-2018 sezonunda Bölgesel Amatör Ligi 7. Grup’ta bulunan Konya ekibi Ereğlispor, 3 Konya takımı arasında son sırada yer alarak küme düşmüştü. Temsilcimiz, 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele etme hakkı kazandı.

ŞAMPİYONLU KADROSU KURULACAK

Yeniden BAL’da Konya’yı temsil edecek olan Ereğlispor, yeni sezonda şampiyonluk hedefi doğrultusunda kolları sıvadı. Bu kapsamda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı takımın yönetim kurulu, iç ve dış transferde birçok oyuncu ile anlaşma sağlamıştı. Temsilcimiz, son olarak uzun süre Sarayönü Belediyespor forması giyen tecrübeli oyuncu Mustafa Baştin ile sözleşme imzaladı. Yeşil beyazlılar, kaleci Gökhan Şahin ve Arhavi Spor’dan Tolga Şahin ile de sözleşme imzalayarak kadrosunu güçlendirdi.

BAŞKAN’DAN VEFA KART DESTEĞİ

Yeni sezon öncesi Ereğli’de hem Ereğlispor aidiyetinin artması hem de maddi destek elde edilmesi adına ‘Vefa Kart’a kampanyası başlatılmıştı. Kampanyaya kentin her noktasından destek verilmeye devam ediliyor. Son olarak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu da Vefa Kart alarak Ereğlispor’a destek oldu. Başkan Oprukçu dışında Ereğli esnafı, belediye personeli ve vatandaşlar da kart alarak yeşil beyazlı takımın yanında olduğunu gösterdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim