Ereğli Belediyespor sahasında, İlbank’a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya iyi başlayan İlbank birinci setin ilk bölümlerinde eline geçirdiği oyun üstünlüğünü setin sonuna kadar taşıyarak bu seti 21-25 önde bitirmeyi başardı. 0-1 İkinci setin başından itibaren oyun üstünlüğünü ortaya koyan konuk ekip ilk etapta arayı açtığı bu seti de 21-25 kazanarak durumu 0-2’ye taşıdı. Üçüncü sete büyük istek ve arzuyla başlayan Ereğli Belediyespor, setin başından sonuna kadar üstün oyun sergileyerek 25-17’lik skorla durumu 1-2’ye getirdi.
Dördüncü sette konuk ekip İlbank setin başında ortaya koyduğu dirençle arayı bir anda açarak bu seti 12-25 gibi bir sayı üstünlüğüyle tamamlayarak maçtan galibiyetle ayrılan taraf oldu. Adana Bölgesi hakemlerinden Ozan Sarıkaya ve Tuncay Kandemir'in görev yaptığı karşılaşmada yeşil-beyazlı temsilcimiz karşılaşmayı Merve, Derya, Zülfiye, Ayça, Deniz, Barborkova, Copenhagen, Aslı, Sibel, Müge, Cemre, Gözde, Bahar ile oynadı. İlbank'ın kadrosunda ise Marina, Meliha, Ferda, Tuğçe, Selin, Ebru, Gamze, Alicia, Ezgi, Elif, Alessya, Bahanur, Seval yer aldı.
Öte yandan Voleybolda, Bayanlar Birinci Ligi'nde 4, Erkekler Birinci Ligi'nde ise tek karşılaşma yapıldı. Liglerde alınan sonuçlar şöyle: Bayanlar Birinci Ligi Ereğli Belediyesi-İlbank ( 1 - 3 ) Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Nilüfer Belediyesi ( 1 - 3 ) Fenerbahçe-Bursa Büyükşehir Belediyesi ( 3 - 0 ). Zorlu hafta dün oynanan Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Vakıfbank Galatasaray Daikin-Eczacıbaşı VitrA Sarıyer Belediyesi-İBA Kimya TED Kolejliler maçları ile tamamlandı. Erkekler Birinci Ligi: Galatasaray-Ziraat Bankası ( 3 - 0 ). Hafta dün oynanan Gümüşhane Torul Gençlik-Greenwich Saat TED Kolejliler Maliye Milli Piyango-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Yenişehir Belediyesi-Halkbank Çankaya Belediyesi ANKA-Sivas Dört Eylül Belediyesi Arkas Spor-Fenerbahçe Grundig maçları ile sona erdi.
SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilişim