Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'un Sportif Direktörü Murat Erdoğan Fenerbahçe ile oynanacak maçtan puan ya da puanlarla ayrılacaklarını söyledi. Son 7 maçta sadece 1 mağlubiyet aldıklarını hatırlatan Erdoğan, "Fenerbahçe maçı ile yendine iyi bir form grafiği yakalayacaklarını belirtti

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan temsilcimiz Torku Konyaspor'un Sportif direktörü Murat Erdoğan maç için umutlu konuştu. Anterman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, "enerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla döneceklerini ifade etti. Torku Konyaspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, son iki maçta yaşanan puan kayıplarını Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları zorluk derecesi yüksek maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak telafi edip, takımdaki pozitif havayı sürdürmek istediklerini söyledi.
ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK
Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapılan antrenmanda açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Murat Erdoğan,"Gençlerbirliği maçı kendi evimizde kazanmak isteyip kazanamadığımız bir maçtı. İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Stratejilerimizi sahada uygulamaya çalıştık. Elimizden geleni yaptık. Fakat oyun satranç maçına dönüştü. Gençlerbirliği takımı defans yaparak skoru korumaya çalıştı. Beraberlik için gelen bir Gençlerbirliği görüntüsü vardı. Biz de onların defansını açamadık. 1 puan önemli. Çünkü bu 1 puan önümüzdeki haftalarda sıralamanızı etkiliyor. Son yedi haftada 1 mağlubiyetimiz var. Bu da sevindirici. Takımımızın direnci gittikçe artıyor ve bu durum sonuçlara yansıyor" diye konuştu.
YENİDEN İYİ BİR FORM GRAFİĞİ YAKALAYACAĞIZ
Sportif Direktör Murat Erdoğan, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili olarak da, "Fenerbahçe maçı zor bir maç. Onlarda kendi sahalarında oynadıkları maçı kazanmak isteyecekler. Bizde bu maçtan en az 1 puan almak amacındayız. Direncimizi ve takımdaki pozitif havayı korumak için Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Bu bize yeniden iyi bir form grafiği kazandıracaktır" şeklinde görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim