Karatay Belediyesi Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi'nde 16 Şubat tarihinde başlayarak 2 ay süren "Engelsiz Spor Projesi" kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen programda 15 bayan öğrenciye sertifikaları verildi. Sertifika törenine Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden, Karatay Kadın Meclisi Başkanı Havvanur Aydın, Karatay Gençlik Meclisi Başkanı Muhammet Fatih Sert katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli işitme engelli öğrenciler ile bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Karatay Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden'e, Karatay Kadın Meclisi Başkanı Havvanur Aydın'a ve projede emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Hançerli; engellilerin sorunlarının Karatay Belediyesi'nin her zaman gündeminde olacağını ve hep birlikte daha güzel ve daha yaşanabilir bir Karatay'a ulaşmak için çalıştıklarını belirtti. 

 "Engelsiz Spor Projesi" kapsamında işitme engelli öğrencilere yönelik olarak gerçekleştirilen programda 15 bayan öğrenciye sertifikaları tarafından verildi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim