Konya Anadolu Selçukspor, Cuma günü evinde oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Antrenman Teknik Direktör Mehmet Yıldırım gözetiminde yapılırken, sakat olan Oğuz Gürbulak ve Ali Dere katılmadı. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Yıldırım, "Futbolcularımızın birbiri ile olan uyumundan, sahada kendilerine verilen görevleri yerine getirmelerinden son derece memnunuz. Bu böyle devam ettiği sürece endişemiz yok" dedi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 26. hafta karşılaşmasında Cuma günü evinde Pendikspor'u evinde ağırlayacak temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Karatay Belediyesi Konyaspor Tatlıcak Tesisleri'nde dün öğleden sonra yapılan antrenman koşu çalışması ile başladı. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretin de gerçekleştirilen çalışmaya tedavilerine devam edilen Oğuz Gürbulak ve Ali Dere katılmadı.Bu iki oyuncunun Pendik maçında oynaması zor görünüyor. Karşılaşma öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, "Futbolcularımızın birbiri ile olan uyumundan, sahada kendilerine verilen görevleri yerine getirmelerinden son derece memnunuz. Saha  içinde gerekli yardımlaşmayı yapan, birbiri için oynayan futbolcu grubumuz gün geçtikçe daha iyisini yapmaya devam ediyor. Saha içinde biz bu uyumu gösterdiğimiz sürece hiç bir şeyden korkumuz yok.  Biz asıl amacımız olan pilot takım olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Sahada alınan sonuçlara çok takılmadan arzuladığımız sistemi ve oyun anlayışını geliştirerek ilerlemek istiyoruz"diye konuştu.

TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Göreve geldikleri günden itibaren gelişim gösteren bir oyun anlayışı ile sahada mücadele ettiklerini belirten Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım, "Bu hafta Anadolu Üsküdarspor deplasmanında sahadan istediğimiz sonuçla ayrılamasakta oynadığımız oyun bizi memnun etti. Futbol oynamaya elverişli olmayan, şartların hiçte iyi olmadığı bir ortamda sahaya çıktık. Bunlar mazeret değil elbette ancak böyle bir ortamda sonuç almak bir yana futbol oynamak imkansız. Bizim için önemli olan ve daha öncede söylediğimiz gibi takımda taşlar yerine oturmaya devam ediyor. Futbolcularımızın birbiri ile olan uyumundan, sahada kendilerine verilen görevleri yerine getirmelerinden son derece memnunuz" ifadesini kullandı.

İNANCIMIZ TAM

Hiçbir şeyden korkularının olmadığını belirten Yıldırım, "Saha  içinde gerekli yardımlaşmayı yapan, birbiri için oynayan futbolcu grubumuz gün geçtikçe daha iyisini yapmaya devam ediyor. Saha içinde biz bu uyumu gösterdiğimiz sürece hiç bir şeyden korkumuz yok.  Biz asıl amacımız olan pilot takım olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz. Sahada alınan sonuçlara çok takılmadan arzuladığımız sistemi ve oyun anlayışını geliştirerek ilerlemek istiyoruz. Futbolcularımız her hafta üstüne koyarak kendilerinde var olan potansiyeli açığa çıkarıyorlar. Bizlerinde katkısı ile bunun sonuçlarını oynadığımız oyun ve mutlaka saha sonuçları ile almaya devam edeceğiz. Cuma günü kendi sahamızda oynayacağımız  Pendikspor müsabakasında da iyi futbol sergileyerek sonuç alacağımıza inancım tam " açıklamasında bulundu.

PENDİKSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 26. hafta karşılaşmasında Anadolu Selçukspor,11 Mart Cuma günü evinde oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.Karatay Belediyesi Konyaspor Tatlıcak Tesisleri'nde dün öğleden sonra yapılan antrenman koşu çalışması ile başladı. Teknik Direktör Mehmet Yıldırım ve yardımcıları nezaretin de gerçekleştirilen çalışmaya tedavilerine devam edilen Oğuz Gürbulak ve Ali Dere katılmadı. Oğuz Gürbulak ve Ali Dere kendileri için hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürürken diğer oyuncular koşu çalışmasının ardından dar alanda pas çalışması yaptı. Antrenmanın son bölümünde ise yarı sahada hücum ve savunma üzerine bir çalışma yapıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim