Ligde son olarak evinde Bursaspor Durmazlar’ı mağlup eden basketboldaki temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, 13.hafta maçında ligin en zor deplasmanlarından bir tanesine çıkacak. Oynanan 12 maçta hiç yenilgi almayan Türk Telekom’a konuk olan Selçuklu Belediyespor, rakibine ilkleri yaşatmak istiyor. Ligde ilk sezonunda büyük bir başarı yakalayan ve 12 maçta sadece 3 yenilgi alan mavi beyazlılar, ligin en yüksek takımlarından bir olan Türk Telekom’a karşı zor bir sınav verecek.

SELÇUKLU, BURSASPOR MAÇINI GÜZEL OYUN İLE KAZANDI

Mavi beyazlı temsilcimiz Selçuklu Belediyespor, ligin 12.hafta maçında geçtiğimiz Pazar günü Bursaspor ile iç sahada karşılaştı. Başından sonuna kadar gergin geçen mücadelede iyi bir oyun ortaya koyan basketbol temsilcimiz, taraftarının da desteği ile maçtan 87-80 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile en yakın rakiplerinden biri olan Bursaspor’a 2 puan fark atan mavi beyazlı ekip, 12 maçta 9 galibiyete ulaşarak haftayı 4.sırada tamamladı. Bursaspor ise 12.maçında 5.mağlubiyetini alarak 5.sırada yer aldı.

RAKİP YENİLGİSİZ TÜRK TELEKOM

Selçuklu Belediyespor’un ligin 13.hfta maçında konuk olacağı Ankara ekibi Türk Telekom, ligde oynanan 12 maçın tamamını kazandı. Konya temsilcisi, ligin en yüksek bütçeli takımlarından biri olan Türk Telekom’u deplasmanda mağlup ederek rakibine ilk yenilgisini tattırmak istiyor. Ligdeki ilk sezonunda hedef büyüten ve Play – Off potasında yer almak isteyen Selçuklu Belediyespor, üst sıralarda bulunan takımlardan kopmamak için galibiyet arayacak. Türk Telekom, bir üst lige çıkması kesin gözü ile bakılan ekipler arasında bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim