Konya Süper Amatör Küme’de mücadele eden Cihanbeyli temsilcisi Gölyazı Belediyespor, ligde yaşadığı puan kayıplarının ardından Antrenör Alpaslan Işık ile yollarını ayırdı. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Ereğlispor ile aynı puanda bulunan ve averaj ile 2.sırada yer alan yeşil kırmızılı takım, Antrenör Ömer Yaşar’a emanet edildi. Konya Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Ömer Yaşar, futbolcu grubuna güvendiğini ve sezon sonunda hedeflenen şampiyonluğa ulaşmak için ellerinden gelen her şey yapacaklarını ifade etti.

İÇ SAHADA ÇUMRA’YA MAĞLUP OLDU

Ligde aldığı güzel sonuçlar ile zirveye kadar çıkan Gölyazı Belediyespor, 17.hafta maçında Ç.Çumra Belediyespor ile iç sahada karşı karşıya geldi. Bu maçta alınan 2-1’lik yenilginin ardından Antrenör Alpaslan Işık ile yollar ayrıldı. Yönetim kurulundan yapılan açıklamada, “Alpaslan Işık hocamızla yollarımızı ayırdık. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür eder antrenörlük hayatında başarılar dileriz” ifadeleri yer aldı. Geçtiğimiz hafta ligde çekilen Yeni Doğanhisarspor’a karşı 3-0 hükmen galip sayılan Gölyazı, antrenörlük kodluğuna Ömer Yaşar’ı getirdi.

ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI BİZİZ

Sezon başında yardımcı antrenör olarak Gölyazı Belediyespor ile anlaşan Ömer Yaşar, antrenör olarak yaptığı ilk açıklamada, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını ifade etti. Yaşar, “Gölyazıspor yönetimi bizleri layık gördü bu görevi onlara teşekkür ederek başlamak istiyorum. Gölyazıspor şampiyonluk hedeflerinde hiçbir sapma olmadan emin adımlarla yürümektedir. Hiçbir sorun teşkil etmeden mücadelemizle, oyuncu grubu kalitemizle, futbolun doğrularıyla, şampiyonluğun en büyük adayıdır Gölyazıspor. Yönetim, takım, taraftar birlikteliği ile başarı kaçınılmazdır. Tekrardan teşekkür ediyor çıktığımız bu yolda yolun sonunu şampiyon olarak bitirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı tüm Gölyazıspor gönüldaşlarının bilmesini istiyorum” şeklinde konuştu.

LİGDE SON 4 HAFTA 

Konya Süper Amatör Küme’de şampiyon yarışı kızışmaya başladı. Ligin ilk sırasında 44 puanla Ereğlispor yer alırken, Gölyazı Belediyespor 44 puan ve averaj ile 2.sırada bulunuyor. 19.hafta maçında Gölyazı, Saiteli Kadınhanı Belediyespor’u konuk edecek. Ligden çekilen Yeni Emirgazi ile karşılaşacak olan Ereğlispor ise 3-0 hükmen galip sayılacak. Süper Amatör Küme’de son hafta Ereğlispor, Gölyazı’yı konuk edecek. Bölgesel Amatör Ligi’ne yükselecek olan ekibin bu mücadelede belli olması bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim