TFF 2. Lig'deki temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor'da Abdurrahman Baysangur'un yanına alınacak teknik direktör beklenirken, transfer çalışmaları da devam ediyor. Yeni sezonda hedefi bir üst lig olarak belirleyen 'Yavru Kartal', Van Belediyespor'da forma giyen sol kanat oyuncusu Emrah Tacir'i kadrosuna kattı. Oluşturulan 8 kişilik listeyi bir an önce kadrosunda katarak çalışmalara başlamak isteyen Konya Anadolu Selçukspor Emrah Tacir'i transfer ederek ilk adımı atmış oldu.

EMRAH TACİR KİMDİR?

1992 Van doğumlu olan oyuncu 2010 yılında profesyonel oldu. Futbola Telekomspor'da başlayan Emrah Tacir, Van Sanayispor'da forma giydi. Daha sonra Van Belediyespor'a transfer olan genç oyuncu burada bir sezon oynadıktan sonra profesyonel imza attı. Profesyonel olarak 5 sene Van Belediyespor'da oynayan Emrah Tacir'in bu sezon sözleşmesi bitti ve bonservisi elinde. Geçtiğimiz sezon 33 maçta forma giyen oyuncu 3 gol kaydetti. 2013-2014 sezonunda 35 maça çıkarak 1 gol atan Tacir istikrarlı futboluyla dikkat çekiyor.

TRANSFERLER ARKA ARKAYA GELECEK

Transfer çalışmalarına hız veren Konya Anadolu Selçukspor'da Emrah Tacir transferinin ardından diğer isimlere de imza attırılması bekleniyor. Abdurrahman Baysangur'un yanına alınacak hocanın en birkaç gün içinde takıma kazandırılması beklenirken, yapılacak transferlere de hız verildi. Yönetimin elinde listenin hazır olduğu ve gelecek hafta içerisinde bombaların patlayacağı belirtildi.

SPOR SERVİSİ

Akşehir'de iki transfer

Konya'nın Bölgesel Amatör Ligi'ndeki temsilcilerinden Akşehirpor iki oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Daha önce iç ve dış transferde toplam 5 futbolcu ile resmi sözleşme imzalayan temsilcimiz, Ufuk Sarıkaya ve Erkan Levent ile anlaştı. Bir dönem profesyonel olarak Yeni Malatyaspor'da forma giyen 1994 doğumlu Erkan Levent'i Bölgesel Amatör Ligi ekibi 44 Malatyaspor'dan alan Akşehir, iç transferde de orta saha oyuncusu Ufuk Sarıkaya ile sözleşme yeniledi. Ufuk Sarıkaya geçen sezon temsilcimiz Akşehirspor'da 16 maça çıkmıştı. Hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyen Akşehir yönetimi, transfer çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim