Özcan "Hedefimiz Kahramanmaraş maçına kadar eksiklerinizi gidererek lige hazır başlayabilmek istiyoruz" dedi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta yeni sezon öncesi temsilcimiz Anadolu Selçukspor, hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Hafta sonu Spor Toto 2.Lig ekiplerinden Tokatspor ile hazırlık maçı oynayan Yavru Kartal, 2-2 berabere kalmış ve yeni sezon öncesi izleyicilere olumlu izlenim vermişti. Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Cenk Özcan, kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada takımın durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

İYİ MÜCADELE ETTİK

Teknik Direktör Cenk Özcan, TFF 1.Lig tecrübeli 9 oyuncusu bulunan ve günü sahaya yansıtmayı başaran Tokatspor karşısında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Tokatspor karşısında zaman zaman gel-gitlerin yaşandığını kaydeden Özcan,"Tokatspor maçı bizim son hazırlık maçımızdı. Bizim amacımız sık sık hazırlık maçları oynayarak takımdaki eksiklerimizi görüp lige kadar tamamlamak ve lige hazır girmekti. Tokatspor hazırlık maçında gördük ki birkaç ufak tefek eksiklerimiz var.Bunların üzerine bu hafta çalışacağız ve Kahramanmaraş maçına kadar eksiklerinizi tamamlayarak lige hazır başlamak istiyoruz"dedi.

İYİ SİNYALLER VERDİK 

Sözlerine devam eden Cenk Özcan, "Oyunun genelinde baktığımız zaman topa sahip olan, oynamaya çalışan, ilk 20 dakikada oyunu üçüncü bölgede tutan bir yapımız vardı. Oyun içinde zaman zaman dalgalanmalar yaşadık. Bu eksikleri giderip son vuruşları ve final pasları noktasında çalışmak istiyoruz. Biliyorsunuz bizim asıl hedefimiz oyuncu kazandırmak ve gidebildiğimiz noktaya kadar takımı taşıyabilmek. Bunun içinde iyi sinyaller verdiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

 

 

Editör: TE Bilişim