Konya Dünyagöz Hastanesi Basın ve Kurum İçi Halkla İlişkiler Sorumlusu Vildan Yaşar’ın organize ettiği halı saha maçında, Dünyagöz Hastanesi çalışanları ile Konya Yenigün Gazetesi çalışanları karşı karşıya geldi. Konya Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın, Prof. Dr. Ümit Kamış, doktorlar ve çalışanların oynadığı halı saha maçında Yenigün Gazetesi çalışanları ise 7 kişilik kemik kadro ile maç boyunca mücadele etti. 

Maç öncesinde dostluk havasının hakim olduğu halı sahada, maç esnasında da aynı görüntüler yaşandı. Maça hızlı başlayan Dünyagöz, pratik ataklar ile maçın ilk 15 dakikasında üstünlüğü kursa da ilerleyen dakikalarda Yenigün Gazetesi’nin etkin atakları beraberliği sağladı. Maçın ikinci yarısında yine etkili olan Dünyagöz, bulduğu goller ile farkı açtı. Dünyagöz, Maç sonuna kadar farkı koruyarak sahadan galibiyet ile ayrılmasını bildi.

‘RÖVANŞ MAÇINI KAZANACAĞIZ’

Maç sırasında sakatlanarak oyundan çıkan Yenigün Gazetesi Reklam Koordinatörü Sami Kayalar, yaptığı açıklamada, “Maça iyi konsantre olmuştuk ancak beklenmedik mevkilerde yaşanan sıkıntılardan dolayı yenildik. Rakip maçın başından sonuna kadar oyuncu değişikliği yaptı. Ama rakibimizin 20 kişi ile mücadele etmesi bizi hiç etkilemedi. Sadece birkaç fark olmasına neden oldu. Daha iyi çalışarak rövanşı alacağımızdan şüphemiz yok” ifadelerini kullandı. 

‘HAFTA BOYU BU MAÇA HAZIRLANDIK’

Dünyagöz Hastanesi Müdürü İrfan Yalçın ise maç sonunda yaptığı açıklamada, “Bu kadar iyi oynayacağımızı hiç tahmin etmemiştim. Takımımız ne kadar dişli olduğunu gösterdi. Takım olarak bir hafta boyunca bu maç için hazırlandık ve kritiğini yaptık. Özellikle doktorlarımızın hafta boyu yapmış olduğu antrenmanlar sahada etkisini gösterdi. Bu oyun ile yakın zamanda farklı şampiyonalarda kupa alacağımızdan şüphemiz yok” dedi. 

Öte yandan Yenigün Gazetesi takımının teknik direktörlük görevini üstlenen gazetemiz Yazıişleri Müdürü Abdullah Akif Solak maç sonu düzenlediği basın toplantısından bir gün süren görevinden istifa ettiğini açıkladı.

HASİB MUTLU

Editör: TE Bilişim