Ligde oynadığı son karşılaşmadan ağır bir yenilgi alan ve Bugsaş’a 5-0 yenilen Konya Anadolu Selçukspor, bir diğer Süper Lig ekibi olan Gençlerbirliği’nin pilot takımı Hacettepe Spor ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Bugsaş maçından önce oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet 1 beraberlik alan Yavru Kartal, ilk devrenin son maçında kazanarak üst sıralardaki yerini almak istiyor. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Ankara ekibi Hacettepe Spor ise ligde 8 haftadır yenilmiyor. Hacettepe, bu maçlarda 5 galibiyet elde etti.

LİGDE 5 GALİBİYET ALDI

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligde ilk devrenin sonunda oynanacak karşılaşmada öncesi TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta 5 galibiyet aldı. Ligin ilk maçında Pendikspor’u, üçüncü haftada ise Zonguldak Kömürspor’u yenen Konya Anadolu Selçukspor, daha sonra 8 hafta boyunca galibiyet alamadı. Yeşil beyazlılar, 12.haftadan itibaren üç maç üst üste galip gelerek 5 galibiyet elde etti. Temsilcimizin ligde 20 puanı bulunuyor ve 12.sırada.

TEK EKSİK VAR

Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor’da bugün oynanacak maç öncesi tek eksik bulunuyor. Kart cezalısı olan Alpay Koldaş, bu maçta forma giyemeyecek. Yavru Kartal’da bunun dışında eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

TFF 2. Lig Beyaz Grup 17. hafta karşılaşmasında bugün deplasmanda Hacettepespor ile karşılaşacak olan Konya Anadolu Selçukspor hazırlıklarını tamamladı ve Ankara’ya gitti. Karatay Belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen antrenman koşu ile başlarken dar alanda yapılan pas çalışmaları ile sürdü. Futbolcular daha sonra teknik-taktik bir çalışma gerçekleştirirken antrenmana tüm oyuncular katıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim