Türkiye erkekler Basketbol Ligi temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da cumartesi günü oynanacak olan Global Connect Travel Düzce maçı hazırlıkları başladı. Lige İstanbul Basket, galibiyetiyle başlayan Dev Kartallar, ikinci maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Cumartesi günü saat 16.00’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma yine TBF’nin Youtube hesabından canlı olarak yayınlanacak.

KONYASPOR BASKET MORALLİ

Türkiye erkekler basketbol Ligi’nde Konya’yı temsil eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol,’da moraller yerinde. Sezona çalkantılı bir şekilde başlayan Dev Kartallar, önce lige katılamama sorunu yaşamış ancak sonrasında konuyu tahkime taşıyarak ligde kalmıştı. Sonrasında ise 2 haftalık hazırlık süreciyle Federasyon Kupası’nda boy gösteren Yeşil-beyazlılar, C grubunda mücadele etmiş ve istediği performansı sahaya yansıtamamıştı. Grupta 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Yeşil-Beyazlılar grubu üçüncü sırada tamamlamış ve kupaya veda etmişti. Akabinde Ligde ilk maçına çıkan Konyaspor Basketbol, Federasyon Kupası’nda farklı mağlup ettiği İstanbul Basket karşısında zorlanmadan galibiyete uzandı.  Maçın kontrolünü baştan sona elinde bulunduran Dev Kartallar, Dusan Cantekin’in etkili oyunuyla parkeden 72-61 galibiyetle ayrıldı. Sezona istenmeyen bu olaylarla başlayan Konyaspor Basketbol’un bu denli toparlanması da spor kamuoyunun takdirini kazandı.

RAKİP İLK HAFTA OYNAMADI

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un ikinci haftadaki rakibi Global Connect Travel Düzce’nin ligin ilk haftasında Akhisar Basket ile oynaması planlanırken, Akhisar Basket’in 11 sporcusu ve 2 personelinde Kovid-19 testleri sonuçlarının pozitif çıktı. Bu sonuçtan ötürü karşılaşma ileri bir tarihe ertelenmişti. Ligde ilk karşılaşmasına Konyaspor Basket karşısında çıkacak olan Düzce’nin nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim