Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Konyaspor Basket’te yeni sezonun hazırlıkları sürüyor. Yeni sezon öncesinde sıkıntılar çeken Yeşil-Beyazlılar, Federasyon Kupası’nda mücadele edecek. Öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan Federasyon Kupası’nın yeri ve tarihi de değişti. 27 Eylül- 4 Ekim tarihleri arasında Ankara’da yapılması planlanan organizasyon 4-11 Ekim tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılmasına karar verildi.

Geçtiğimiz sezon sancılı bir sezon geçiren Konyaspor Basketbol, ligde istediği performansı yansıtamazken sezonu 9. sırada noktalamıştı. Arından yeni sezon planlaması yapması beklenen Dev Kartallar’da Konyaspor’daki genel kurul sürecinin uzaması Basketbol branşını da etkilemişti. Öte yandan Lige katılım payını geç ödediği gerekçesiyle ligden ihraç edilen Yeşil-Beyazlılar, konuyu Tahkim Kuruluna taşımış ve beklediği kararı almıştı. Sonrasında ise çalışmalarına başlayan Dev Kartallar bu haftada transfer çalışmalarında mutlu sona ulaşarak kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

DEV KARTALLAR HAZIRLIKLARA BAŞLADI

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Konyaspor Basketbol, geçtiğimiz günlerde çalışmalarına başladı. Konyaspor Basketbol’daki belirsizlikten dolay antrenmanlarını uzun bir aradan sonra tekrardan başlayan Yeşil-Beyazlılar, 4 Ekim’de başlayacak olan Federasyon Kupası’na kadar hazır duruma gelmenin planlarını yapıyor. Öte yandan transfer çalışmalarını da sürdüren Yeşil-Beyazlılar, Baş antrenör Cengiz Karadağ’ın raporu doğrultusunda takıma takviye yapacak. Son olarak 6 oyuncuyu kadrosuna katan Dev Kartallar, geçen sezondan büyük bir değişime gitmişti.

C GRUBUNDA MÜCADELE EDECEK

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig temsilcimiz Konyaspor Basketbol, Kocaeli’nde oynanacak olan Federasyon Kupası’nda C grubunda mücadele edece. Yeşil-Beyazlılar, bu grupta Manisa BBSK, Bakırköy Basket ve Anadolu Basket ile mücadele edecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim