Türkiye Erkekler Basketbol Ligi temsilcimiz Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, ligin ikinci haftasında sahasında Global Connect Travel Düzce’yi ağırladı. Ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul Basket’i mağlup eden Dev Kartallar, 2’de 2 yapmanın hesaplarını yaparken, ligin güçlü ekiplerinden Düzce Basket’e 92-72 mağlup oldu.

1.Periyot: Karşılaşmaya iyi başlayamayan Konyaspor Basketbol ilk periyotta istediğini sahaya yansıtamadı.  İlk çeyrekte 16 sayı bulan Dev Kartallar, savunmada ise kötü bir performans sergileyerek potasında 30 sayı gördü. Bu sonuçların ardından Konyaspor Basketbol işl çeyreği 14 sayı farkla 30-16 geride kapattı.

2. Periyot: Konuk ekip Global Connect Travel Düzce Basketbol, ikinci çeyreğe de iyi başladı. İlk çeyreğe nazaran savunmada biraz daha iyi bir performans sergileyen Konyaspor Basketbol bu çeyrekte de istediğini yapamadı. Rakip potaya 17 sayı bırakan Dev Kartallar, potasında ise 23 sayı gördü. Temsilcimiz soyunma odasına 53-33 geride gitti.

3.Periyot: Bu çeyrekte ise Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, oyunda dengeyi kurdu. İlk iki periyota nazaran daha iyi bir performans sergileyen Yeşil-Beyazlılar, 19 sayı buldu. Savunmada sertliği arttıran Cengiz Karadağ’ın öğrencileri potasında ise 21 sayı gördü. Bu oyunun ardından 4. çeyreğe düzce ekibi, 74-52 önde girdi.

4. Periyot: Son çeyreğe 22 sayı farkla önde giren konuk ekip bu avantajını kullanarak daha rahat oynamaya başladı. Rakibinde oyunda rahatlamasıyla birlikte temsilcimiz Konyaspor Basketbol, bu periyotta oyunun hakimiydi. Nu çeyrekte 20 sayı bulan Dev Kartallar, potasında ise 18 sayı görerek karşılaşmada ilk kez bir periyotta rakibinde daha fazla sayı attı. Yeşil-Beyazlılar üçüncü ve dördüncü çeyrekteki iyi oyununa rağmen ilk iki çeyrekteki kötü oyunuyla karşılaşmadan 92-72 mağlup ayrıldı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim