Ligde şu ana kadar çıktığı 7 maçta 6 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak lider konumda bulunan Yeşil-Beyazlılar, tek mağlubiyetini ikinci haftada Global Connect Travel Düzce karşısında aldı. Sezon öncesi spor kamuoyu bu performansı Konyaspor Basketbol’dan bu performansı beklemezken, alınan sonuçlar yüzleri güldürdü. Ligin 7. haftasında güçlü bir rakip olan Merkezefendi Denizli Basket’i deplasmanda devirmeyi başaran Cengiz Karadağ’ın öğrencileri aynı tarifeyi Akhisar Basket’e de uygulamanın peşinde.

OĞULCAN BAYKAN’IN PERFORMANSI YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’un gardı Oğulcan Baykan’ın 7 haftalık süreçteki performansı beğeni ile karşılandı. Takımının en skorer ismi olan 24 yaşındaki başarılı basketbolcu, kariyerinin en başarılı dönemini geçiriyor. Hem süre anlamında hem de skor anlamında takımının en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Oğulcan Baykan, kritik maçlarda sorumluluk almaktan da kaçmıyor.

RAKİP AKHİSAR BASKET

Türkiye Erkekler Basketbol Ligi’nde Akhisar Basketbol ile sahasında karşılaşacak olan Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol, rakibini yenmenin hesaplarını yaparken Manisa ekibi, ligde 2. Sırada bulunuyor. Oynadığı 7 maçta 5 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Akhisar Basket, geçen hafta ise sahasında karşılaştığı Anadolu Basket’i 90-74 mağlup etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim