Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son olarak Sivas Belediye Spor ile kendi sahasında 2-2 berabere kaldı. Bu sonuç ile puanını 22’ye yükselten temsilcimiz 21.haftayı 14.sırada kapattı. Konya Anadolu Selçukspor’da 2. Başkan Okay Tınkır, yaptığı açıklamada iç sahada maçlarında Konyalı futbolseverlere destek çağırında bulunurken, yapılan hakem hatalarının da bir an önce son bulmasını istedi.

BİZİ YALNIZ BIRAKMASINLAR

Yaptığı açıklamada ilk olarak Konyalılara seslenen Konya Anadolu Selçukspor 2. Başkanı Okay Tınkır, taraftar desteği isterken, “Burada en büyük talihsizliğimiz taraftarımızın olmaması. Maalesef bunu üzülerek söylüyorum. Biz burada Konya’da kendi evimizde değiliz sanki dışarıdan misafir takım pozisyondayız. Özellikle Konyalı futbolseverlere buradan seslenmek istiyorum. Bizi yalnız bırakmasınlar. Unutmamalıyız ki Konyaspor’umuzun pilot takımı burası. Bizi ne kadar desteklerlerse, bizim enerjimiz ne kadar yüksek olursa, biz de inşallah yukarılara doğru o kadar hızlı tırmanırız” ifadelerini kullandı.

EKSİKLERİ TAMAMLAMALIYIZ

İyi futbol yetiştirmek ve Konyaspor’a altyapı olmak için çalışmaya devam edeceklerini de dile getiren Okay Tınkır, “Burada biz futbolun güzel yanını sergilemeye çalışıyoruz. Bir kolej takımı havasında ekibimiz, yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ile birlikte Atiker Konyaspor’umuza iyi futbolcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Bunun için çok çalışmaya devam edeceğiz. İç sahada oynadığımız son iki maçta geriye düşmemize rağmen takımımız reaksiyon gösterdi ve maçı çevirdi. Sahada her şeyi yapabilecek gücümüz olduğunu biliyoruz. Ama eksik olan yanlarımızın tamamlanması gerekiyor” dedi.

KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ

Zonguldak Kömürspor ile oynanacak olan maçtan iyi bir sonuç ile dönerek çıkışa devam edecekierni de belirten Tınkır, “Zaman zaman hakem arkadaşlarımızın farklı etkiler altında kalarak verdiği hatalı kararlar puan kayıplarımıza neden oluyor. Bunun önüne geçebilmek için tribün gücümüzü doğru kullanmamız gerekli. Şimdi hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Zonguldak Kömürspor karşılaşması için hazırlanacağız. Bu deplasmandan alacağımız puanlar ile kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sezon sonunda takımımızın ligi en iyi yerde bitireceğinden endişemiz yok. Ayrıca genç futbolcularımızın da gelişimlerini tamamlayarak Konyaspor için hazır birer futbolcu olmaları en büyük beklentimiz” diyerek sözlerini tamamladı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim