Yukatel Denizlispor, geçtiğimiz sezon Kayserispor’da forma giyen Portekizli oyuncu Tiago Lopes 2 yıllık ile sözleşme imzaladı.
Yeşil-siyahlı ekip bugün gerçekleştirdiği imza töreni ile 30 yaşındaki Lopes’i renklerine bağladı. Kulüp binasından gerçekleştirilen Lopes'in imza törenine, Denizlispor Kulüp Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Ali Fırat katıldı. Defans-sağ bek oynayan Lopes geçtiğimiz sezon Süper Lig’de Kayserispor forması ile 30 karşılaşmaya çıkarken, gol şansı bulamadı.
İmza töreni sonrası konuşan Lopez, Denizlispor’un renklerini çok beğendiğini, takımda elinden geleni yapacağını ve yeşil-siyahlı forma ile şampiyonluk yaşamak istediğini vurguladı. Lopez takımda çok çalışacağını da sözlerine ekledi.
“MÜCADELEYİ SEVEN VE BAŞARILI BİR OYUNCU”
Fırat ise yaptığı konuşmada, Lopez’in Süper Lig’i tanıyan bir futbolcu olduğunu ifade ederek, "Mücadeleyi seven ve başarılı bir oyuncu... Uzun bir süredir görüşüyorduk ve nihayet bugün neticelendirdik. Takımımıza katkı sağlayacağını düşünüyoruz. İki yol boyunca takımımız için başarıdan başarıya koşacak. İnşallah çizdiğimiz hedeflere katkı sağlayacak” dedi.

KAYSERİSPOR’A TEŞEKKÜR

İstikbal Mobilya Kayserispor ile sözleşmesi sonra eren ve Denizlispor’a transfer olan Tiago Lopes, Kayserispor'a teşekkür etti.
İstikbal Mobilya Kayserispor ile sözleşmesi biten Tiago Lopes, Denizlispor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. 2017-2018 ve 2018-2019 sezonlarında İstikbal Mobilya Kayserispor forması giyen Lopes yeni sezonda Ege temsilcisinin formasını giyecek.
Denizlispor'un yeni transferi Tiago Lopes yaptığı açıklamada, "Kayserispor'un son 2 güzel yılda bana verdiği fırsat için müteşekkirim. Taraftar, personel, takım arkadaşları, kulüpte kaldığım süre boyunca inanılmaz derecede destek oldular ve bunu asla unutmayacağım. Her ne kadar hayat zor kararlar ve zorluklarla ilgili olsa da, bunu reddedemedim. Denzlispor'un benimle sözleşme yapmak için harcadığı büyük çaba için minnettarım. Denizlispor'un ilk temastan bu yana beni büyüleyen harika bir projesi var. Bu da beni yeni döneme başlamak için daha fazla motive ediyor" dedi.

Editör: TE Bilişim