İttifak Holding Konyaspor’un deplasmanda Denizlispor’u mağlup ettiği maçta Denizlispor yönetimi ve taraftarının gösterdiği misafirperverlik dikkat çekti. Maç için kente akın eden Konyaspor taraftarına karşı hoşgörülü tavır sergileyen Denizlispor taraftarının yanı sıra, Denizlispor yönetiminin Konyaspor’u ağırlaması camiayı mutlu etti.

BAŞKANDAN KILIÇ HEDİYESİ

Konyaspor’un Denizlispor ile Süper Lig 4. hafta mücadelesinin devre arasında her iki takımın başkanları birbirlerine hediye takdiminde bulundu. Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk'a Yavuz Sultan Selim Kılıcı olarak bilinen, üzerinde isminin ve armamızın yer aldığı 'Yatağan Kılıcı' hediye etti.

Başkan Hilmi Kulluk ise üzerinde Esmaül Hüsna'nın yer aldığı Semazen figürü ve Mesnevi takdim etti. Başkan Hilmi Kulluk, Denizlispor Başkanı Ali Çetin'e Konyaspor kafilesine gösterdikleri yakın ilgi ve anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.

MEVLÜT DEMİR MİSAFİR ETTİ

Denizli İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Konyaspor’un Denizlispor ile oynadığı Süper Lig müsabakası öncesi Başkan Hilmi Kulluk ve Yönetim Kurulu Üyelerini Polisevi’nde ağırladı.

Başkan Hilmi Kulluk daha önce Konya’da da görev yapan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e üzerinde isminin olduğu 42 numaralı forma, çift başlı kartal heykeli figürü ve stadyumun maketini takdim etti.

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise Başkan Hilmi Kullak’a yörük ağa kıyafeti ile Denizli’nin dokuma ve tekstil ürünlerinden hediye etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim