Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un 4. haftadaki rakibi Denizlispor’da işler kötüye gidiyor. İlk 3 haftada galibiyet yüzü görmeyen Ege temsilcisi Konyaspor maçına hazırlanıyor. Diğer yandan temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da Beşiktaş karşısında alınan galibiyeti taçlandırmak istiyor. Pazar günü saat 13.30’da deplasmanda Denizlispor’a konuk olacak olan Anadolu Kartalı, milli araya 7 puanla girmenin hesaplarını yapıyor. Ege TV Spor Müdürü Musa Uçak, Denizlispor’daki son durumu, transferlerin performansını ve Denizlispor-Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı Konya Yenigün Gazetesi’ne değerlendirdi.

SAHADA BİR TAKIM YOK

İttifak Holding Konyaspor’un rakibi Denizlispor’un son durumu hakkında bilgiler veren Ege TV Spor Müdürü Musa Uçak, şu ifadeleri kullandı: “Denizlispor’da moraller oldukça bozuk. 3 hafta geride kaldı ve 1 puan alabilen bir Denizlispor var. Aslında baktığımızda Denizlispor sezona çok kötü bir başlangıç yaparak başladı. Göztepe’ye deplasmanda 5-1’lik gibi bir skorla hezimete uğradı. Bu hem camia tarafından hem de taraftarlar tarafından beklenmeyen bir skordu. Bu mağlubiyet her şeyi alt üst etti diyebiliriz. İkinci haftada ise Trabzonspor karşısında daha derli toplu bir Denizlispor gözüktü. Ancak Trabzonspor karşısındaki oyun camiayı, basını ve taraftarları yine tatmin etmedi. Nitekim Antalyaspor karşısında da alınan 1-0’lık mağlubiyet vardı ama şunu söyleyebilirim Denizlispor Antalyaspor karşısında oyun olarak ezilmedi. Ortada olan bir oyun vardı. Karambolden yenilen bir gol vardı. Denizlispor’daki sıkıntı, sezon başını iyi geçirmedi. Takım henüz hazır da değil. Yapılan transfer takıma daha uyum sağlayamadı. Geride kalan 3 haftaya baktığımızda sahada bir takım yok. Transfer edilen oyuncular tam olarak performanslarını gösteremediler. Sadece kaleci Pantilimon geride kalan 2 haftada süre aldı ve iyi bir performans sergiledi.”

HÜCUM ANLAMINDA KISIR BİR DENİZLİSPOR

Konyaspor’un bu haftaki rakibi Denizlispor’un hücum anlamında etkisiz olduğunu söyleyen Ege TV Spor Müdürü Musa Uçak, “Denizlispor camiası kesin olarak transfer istiyor. Denizlispor’un yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti. Bir durum toplantısının yanı sıra transferlerle ilgili konularda konuşuldu. Denizlispor’da hücum hattına 2 transfer daha düşünülüyor. Bu transferler yapılacak. Çünkü hücum anlamında etkisiz olan bir Denizlispor var. Defansif olarak ilk Denizlispor toparladı arkada da Subotic gibi bir isim var. Ancak hücum anlamında dediğim gibi kısır bir Denizlispor var. Antalyaspor maçında da bu açıkça belli oldu. Prosinecki de Antalyaspor maçında yeni bir sistem denedi. Maça 5-3-2 ile başladı ama ileri de istediğini alamadı.” şeklinde konuştu.

DENİZLİSPOR İÇİN BERABERLİK İYİ OLUR

Denizlispor ve Konyaspor arasında pazar günü oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Musa Uçak, “Konyaspor, Beşiktaş karşısında gerçekten iyi bir oyunla galip geldi. Sahada iyi bir takım ve oturmuş bir takım vardı. Açıkça söylemek gerekirse Denizlispor’un Konyaspor karşısında işi zor. Denizlispor için bu maçta beraberlik iyi bir skor olur. Çünkü Denizlispor cephesinden düşünüldüğünde şu anda bu kadroyla Denizlispor’un Konyaspor’u yenmeye gücü yok. Ama bu futbol ve 90 dakika belli olmaz ama maç beraberlik gibi gözüküyor.” dedi.

Ege TV Spor Müdürü Musa Uçak’ın Konyaspor karşısındaki muhtemel Denizlispor 11’i: Pantilimon, Lopes, Subotic, Fabiano, Mustafa, Bergdich, Aissati, Bakalorzs, Recep Niyaz, Rodellaga, Mesanovic.

İLHAN ATLI

Editör: TE Bilişim