Taraftarını heyecanlandırmak ve Avrupa’da ses getirmek isteyen yeşil beyazlılar önce Demba Ba’ya, ardından da Sow’a teklifte bulunmuştu. İki oyuncun da yüksek maliyeti yönetimi temkinli davranmaya iterken, oyunculara son bir teklif daha götüren Konyaspor, gelecek cevabı bekliyor.

SOW YÜKSEKTEN UÇTU

Geçen sezon Fenerbahçe’de kiralık olarak 2 Milyon Euro’ya oynayan ve 37 maçta 15 gol 3 asistlik performans sergileyen Moussa Sow, Konyaspor’un teklifine sıcak bakıyor. Ancak Senegalli yıldızın istediği rakam Konyaspor’un bütçesinin çok üzerinde. Oyuncuya son bir teklifte daha bulunulurken, oyuncunun birkaç gün içinde kesin cevabını Konyaspor’a iletmesi bekleniyor.

Konyaspor’un bu transferdeki en büyük rakibi, Sow’u tekrar kiralamak isteyen Fenerbahçe.

DEMBA BA DEFTERİ KAPANMADI

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’ın özel olarak ilgilendiği transfer olan Demba Ba’da durum farklı değil. Konyaspor’un uzun süre görüşmeleri gizlilik içinde yürüttüğü oyuncunun 3 Milyon Euro yıllık ücret istemesi nedeniyle görüşmeler tıkanmıştı. Konyaspor bu oyuncuya da yeni bir teklifte bulundu ve yıldız golcünün son kararı bekleniyor. 

Demba Ba ve Sow’un yüksek yıllık ücretlerini makul rakamlara çekmemesi durumunda Konyaspor yönetimi listediki diğer isimlere yönelecek.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim