Yeşil beyazlı temsilcimiz 1922 Konyaspor, 7.hafta maçında Manisa FK’ya karşı ağır bir mağlubiyet aldı. Deplasmanda Manisa Futbol Kulübü’ne konuk olan Yavru Kartal, henüz 8.dakikada yediği gol ile 1-0 geriye düştü. Temsilcimiz, güçlü rakibine karşı 13’te eşitliği sağlamasına rağmen bu skoru koruyamadı. Manisa ekibi, 18, 31 ve 33.dakikalarda bulduğu gollerle farkı açtı. 1922 Konyaspor, 61.dakika ikinci golü bulmasına rağmen etkinlik gösteremedi. 79 ve 82.dakikalarda üst üste iki gol daha bulan Manisa Futbol Kulübü, rahat bir galibiyet aldı. 6-2 mağlup olan 1922 Konyaspor, 7.hafta sonunda 6 puanda kalırken, Manisa FK 19 puanla ve namağlup liderliğini sürdürdü.

İLK YARIDA FARK AÇILDI

Geçtiğimiz hafta kendi evinde Afyonspor’a mağlup olan 1922 Konyaspor, Manisa deplasmanında da varlık gösteremedi. Lig başından bu yanan erken gol yiyen yeşil beyazlı takım, Manisa maçında da bu fobisini yenemedi. Henüz karşılaşmanın 8.dakikasında sahneye çıkan Zahit Fındık takımının ilk golünü kaydetti. Bu golden biraz olsun oyuna dahil olan temsilcimiz, 13.dakikada Yılmaz Kılıç ile beraberliği sağladı. Ancak bu beraberlik uzun sürmedi. Manisa FK 18.dakikada yine Zahit Fındık’ın golü ile üstünlüğü yeniden ele geçirdi. Yavru Kartal’ın beraberlik golünü aradığı dakikalarda üst üste goller bulan Ege ekibi farkı açtı. 31.dakikada Serdar Deliktaş, 33.dakikada Dilaver Güçlü attıkları gollerle durumu 4-1’e getirdi. İlk yarı bu skor ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA DA GOLLER DEVAM ETTİ

İlk yarısında 5 gol birden olan Manisa FK – 1922 Konyaspor karşılaşmasının ikinci yarısında da goller devam etti. Temsilcimiz ikinci yarıda daha diri bir görüntü ortaya koymasına ve bir de gol bulmasına rağmen son dakikalarda dağıldı. Mücadelenin 61.dakikasında Celal Hanalp ile farkı 2’ye indiren yeşil beyazlı takım, farkı kapatmaya çalıştığı dakikalarda kalesinde üst üste goller gördü. 79.dakikada bir gol daha atan Serdar Deliktaş, 82.dakikada yeniden sahneye çıkarak hem skoru tayin etti hem de kendisinin 3.golünü kaydetti. Mücadele 6-2 ev sahibi Manisa Futbol Kulübü’nün üstünlüğü ile sona erdi. Bu skor ile temsilcimiz 7.hafta sonunda 6 puanla 14.sıraya geriledi.

İÇ SAHADA RAKİP AMED SPORTİF

Ağır bir mağlubiyet alan 1922 Konyaspor, ara vermeden çalışmalarına devam edecek. Yeşil beyazlı takım Pazar günü kendi sahasında oynayacağı 8.hafta maçında Amed Sportif Faaliyetleri konuk edecek. Bu müsabaka saat 14.30’da Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz sahasında oynanacak. 

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim