Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 20.hafta maçında Zonguldak Kömürspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Yavru Kartal’da Teknik Direktör Alper Avcı, yaptığı açıklamalarda maç ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. "Dolu tribünler önünde tamamen taraftar baskısını hissettiğimiz bir deplasman karşılaşması oynadık" diyen teknik direktör Alper Avcı, "Rakibimiz son beş haftadır galip gelememişti, sıkıntılı bir süreçten geçiyorlardı ve bizim maçı hedef maçı olarak seçtiler. Mutlak kazanmak istiyorlardı. Karşılaşmaya iyi başladık ve oyunun büyük bir bölümünü mücadele anlamında çok iyi oynadık. Pozisyon anlamında özellikle duran toplardan çok etkili olduk. Saha zemini çok kötüydü. İnanılmaz derecede kötü bir zeminde oynadık fakat 80 dakikalık bölümde her anlamda çok olumlu bir görüntü sergiledik. Son 10 dakikada rakibin biraz daha oyuna ortak olmak istemesi, zeminin çok bozulması oyunumuza yansıdı. Onun haricinde deplasmanda alınan bir puanın çok önemli olduğunu söylemek istiyorum oyuncularıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘TAKIM OLMA ÖZELLİĞİMİZ GELİŞİYOR’

Sezonun ilk yarısının son haftalarında yakalanan çıkışın sürdüğünü kaydeden Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktör Alper Avcı, “Takım olma özelliğimiz, beraber oynadıkça gelişiyor. Sürekli üzerine koyarak gidiyoruz ve yükselen bir grafiğimiz vardı. Ligin ikinci yarısında 3 maçta elde edilen 5 puan çok önemli. Daha fazla bir arada oynadıkça inanıyorum ki ilerleyen haftalarda bu ligde daha farklı noktalarda olacağız” dedi.

‘TAKIMIMIZ ADINA ÇOK ÜMİTLİYİM’

Önümüzdeki süreçte bir hafta içerisinde üç karşılaşma oynayacaklarını hatırlatan Alper Avcı, “Gerçekten çok istekli, özverili ve fiziksel anlamda çok iyi bir oyuncu grubuna sahibiz. O yüzden ilerleyen dönemde takımımız adına daha ümitliyim. Bu süreci iyi sonuçlarla atlatacağımıza inanıyorum ve sonrasında diğer takımlarında alacağı sonuçlarla ligin çehresinin de değişeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.  

HAZIRLIKLAR BUGÜN BAŞLIYOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 21.hafta maçında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Bu maçın hazırlıklarına bugün başlayacak olan yeşil beyazlılar, Pazartesi günü yaptığı hazırlık maçının ardından 1 günlük izne çıkmıştı. Yavru Kartal’da izin sona erdi. Selçukspor’da oyuncular bugün yeniden biraraya gelerek Maraş hazırlıklarına start verecek.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim