TFF Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’un yeni transferi Ukraynalı golcü Artem Kravets, iddialı açıklamalarda bulundu. Konyaspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten Anadolu Kartalı’nın yeni golcüsü, “Konyaspor için bütün kalbimi vereceğim. Çok çalışacağım ve goller atacağım.” İfadelerini kullandı

Süper Lig temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor, önceki gün 3 oyuncu ile resmi sözleşme imzaladı. Yeşil-Beyazlılar, kaleci Erten Ersu, orta saha Oğuz Kaan Güçtekin ve santrfor Artem Kravets’i kadrosuna kattı. Erten ve Kravets ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Anadolu Kartalı, Oğuz Kaan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor’un bünyesine katılan oyuncular ise resmi sosyal medya hesaplarından Konyaspor’a katıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

ERTEN ERSU

Bedelsiz olarak Konyaspor’a katılan tecrübeli kaleci Erten Ersu “İttifak Holding Konyaspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayarak kariyerimde yeni bir sayfa açmış bulunmaktayım. Yeşil-Beyaz forma altında mücadele edecek olmamdan çok mutlu ve heyecanlıyım. Transferimizde emeği geçen başta Başkanımız, Hilmi Kulluk, Sportif Direktörümüz Adnan Erkan, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ve menajerim Ogün Erdem’ teşekkür ediyorum. Konyaspor’umuz ve taraftarımızın bana olan güvenine layık olabilmek için canla başla çalışacağım.” İfadelerini kullandı.

ARTEM KRAVETS

İttifak Holding Konyaspor’un Artem Kravets transferini ise bir video ile duyurdu. Anadolu Kartalı’nın transfer videosunda konuşan Ukraynalı santrfor Artem Kravets, “Konyaspor için bütün kalbimi vereceğim. Çok çalışacağım ve goller atacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte, Konyaspor için sonunda kadar mücadele edeceğiz. Bundan böyle Konyaspor için oynayacağım.” ifadelerini kullandı. Öte yandan resmi sosyal medya hesabından da açıklama yayımlayan Kravets şunları söyledi: “İttifak Holding Konyaspor ile sözleşme imzaladığım için mutluyum. Bu kadar büyük bir ilgi hissetmek güzeldi. Elimden geleni yapacağım.”

OĞUZ KAAN GÜÇTEKİN

Konyaspor kadrosuna kattığı bir diğer isim Oğuz Kaan Güçtekin ise, “Konyaspor ile 1 yıllık anlaşma sağladık. Bu büyük camia için elimden gelenin en iyisini yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim