Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, evinde oynadığı Sivasspor maçını 5-0 gibi net bir skor ile kazanarak Antalyaspor maçı öncesi moral depoladı. İç sahadaki son iki maçını kazanan Anadolu Kartalı, deplasmanda da çıkışa geçerek lig sıralamasında bir an önce düşme potasından kurtulmak istiyor. Atiker Konyaspor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor ise ligde son 3 maçını kazandı. Akdeniz ekibi ligde 34 puanla rahat bir konumda gibi gözükse de zorlu fikstürü ile düşme korkusunu yakından hissediyor.

KARTAL 3 MAÇTA 7 PUAN ALDI

Süper Lig’de bu sezon kötü sonuçlar alan ve düşme hattından bir türlü kurtulamayan yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor, Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın göreve gelmesi ile çıkışa geçti. Ancak Anadolu Kartalı, yine de potadan çıkamadı. Sergen Yalçın ile 4 maça çıkan yeşil beyazlılar, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi aldı. İç sahada iki maçını da kazanan Atiker Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor’u mağlup etti. Konya ekibi, 27.hafta maçında deplasmanda Osmanlıspor ile 0-0 berabere kalırken, Sergen Yalçın’ın görev aldığı ilk maçta Galatasaray’a 2-1 yenildi. Ancak bu maçta oynanan oyun Konyaspor camiasını umutlandırdı.

SON ÜÇ MAÇTA GOL YEMEDİ

Atiker Konyaspor, Sergen Yalçın ile çıkışa geçerken, savunmadaki başarısı ile de dikkat çekiyor. Yeşil beyazlılar, deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybedilen Galatasaray maçının ardından kalesini gole kapattı. Anadolu Kartalı, Kayserispor’u 2-0 ile geçerken, Osmanlıspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı. Ligde oynanan son maçta Sivasspor’u konuk eden yeşil beyazlılar, bu maçtan 5-0 galip gelerek üst üste 3 maçta gol yemedi. Atiker Konyaspor’un güven veren savunması camianın beğenisini topladı.

ANTALYA 3 MAÇTA 9 PUAN TOPLADI

Bu sezon lige Avrupa Ligi hedefi ile başlayan ve kadrosuna birçok önemli yıldız katan Antalyaspor, istediği sonuçları alamadı ve yaşanan teknik direktör değişiklerinin ardından Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağladı. Düşme potasına yakın bir konumda bulunan ve inişli çıkışlı bir grafik ortaya koyan Akdeniz ekibi, son 3 maçını kazanırken, 9 puan topladı. Kırmızı beyazlılar, Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor’u mağlup etti. 34 puan ile 12.sırada bulunan Antalyaspor ile temsilcimiz Konyaspor arasında 6 puan fark bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim