Çatalhöyük Çumra Belediyespor kendi sahasında lider Mersin’i konuk edecek. Sarayönü, Adana’da 3 puan arayacak. Selçuklu ise evinde Ceyhan ile karşılaşacak

Bu hafta sahasında Ceyhanspor’u ağırlayacak temsilcimiz Selçuklu belediyespor’da kötü gidişe bir son verilmek isteniyor. Geçtiğimiz hafta Konya derbisinde Sarayönü Belediyespor’a 3–0 mağlup olan mavi beyazlı ekip, Ceyhanspor karşısında galibiyete ulaşarak ligde üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşma öncesi 6 puanla 12. sırada olan Selçuklu Belediyespor’un rakibi ise 11 puanla 6. sırada. 13.30’daki maçı İzzet Balaban, Ramazan Bozkurt ve Görkem Toprak’tan oluşan hakem triosu yönetecek.
Mavi-beyazlı takımın antrenörü Recep Alkan, “Bir iki hafta başarısız şekilde puanlar kaybedince, herkes zayıf olduğumuzu düşünmeye başladı. Oysa yenilenen genç bir kadroya sahibiz, göreceksiniz bu kadro zaman içerisinde çok canlar yakacak. Ceyhanspor maçını da kazanarak bunu inşallah seriye dönüştüreceğiz. Lig maçlarının bir de rövanşı olur, kaybettiğimiz puanları telafi etme şansımız var” dedi.
Ligdeki bir diğer temsilcimiz olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor’da gözler zirvede. 6 maçlık seride tek mağlubiyeti olan yeşil kırmızılı ekip bu hafta lider Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile karşılaşacak. Liderle arasında sadece 3 puan olan temsilcimiz bu maçtan galip ayrılarak zirveye biraz daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor. Çatalhöyük Çumra Belediyespor bu maç öncesinde 13 puanla 5. sırada yer alıyor. Saat 13.30’da başlayacak zorlu maçı Yakur Bakır yönetecek. Bakır’ın yardımcılığını Mehmet Çelik ve Ali Murat Kaya yapacak. Çatalhöyük Çumra sahasında kazanıp zirveye yeniden ortak olmak istiyor.
Çatalhöyük Çumra Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Şen, “Sezona başladığımızda ifade etmiştim. Grubun, hatta bu ligin en iyi kadrosuna sahibiz ve tek hedefimiz 3. Lig diye açıklama yapmıştım. Şu anda bulunduğumuz yer kesinlikle tesadüf değil. Çatalhüyük Çumra Belediyespor, inşallah bu sezon grubunu şampiyon olarak bitirip hedefine ulaşacaktır. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar ve maçlarımıza gelip takımlarına tribün desteği versinler. Mersin liderliği eline bulunduruyor ancak onların ne kadar iyi olduğu biz kesinlikle ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp işimize bakacağız ve galip gelerek taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi.
Ligdeki son temsilcimiz Sarayönü Belediyespor ise bu hafta Adana temsilcisi Adana Gençlerbirliği’ne konuk oluyor. Geri kalan haftalarda deplasmanda maalesef istediğini alamayan yeşil siyahlı ekip bu deplasmandan galip gelmek adına her şeyi yapacak. Niyazi Kart ve öğrencileri oynadıkları 3 deplasman maçından ikisini kaybetmişlerdi. Zorlu mücadeleyi Şafak Kalender yönetecek. Okan Barcın ve Erkan Keklik yardımcı hakem olarak görev yapacak. Yeşil-siyahlıların yönetimi, “Evimize galibiyetle dönersek, iddiamız devam eder. Rakibimiz iddialı ve güçlü bir takım ama, biz de onlardan geri kalmayız. Zevkli ve çekişmeli geçecek bir maçın sonunda gülen taraf Sarayönü Belediyespor olacaktır. Bölgesel Lig kurulduğundan bu yana en başarılı Konya takımı olarak, bu istatistiği sürdüreceğiz”
Öte yandan BAL’da bu hafta oynanacak maçlar şu şekilde: Selçuklu Belediyespor-Ceyhanspor A.Gençlerbirliği-Sarayönü  Belediyespor Çatalhüyük Çatalhöyük Belediyespo.-Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor Nevşehir Spor Gençlik-Karaman  Belediyespor K.Şimşek Spor-Niğde Belediyespor Yeni Aksarayspor-Akdeniz  Belediyespor Toroslar Belediyespor-Alpin Pozantı Gençlik
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim