Ali Çamdalı yaptığı açıklamada böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. Çamdalı, “Yapmış olduğum açıklamayı hiçbir takım arkadaşımı şahsi olarak eleştirme anlamında kesinlikle yapmadım. Bunu böyle lanse eden Konyaspor’un başarısızlığından mutlu olandır. Tek isteğim Konyaspor menfaatine herkesin elini değil gövdesini taşın altına koyması en başta da şahsım tabii” ifadelerini kullandı.

Ali Çamdalı ne demişti: "Akhisarspor'u tebrik etmem gerekiyor. Daha planlı ve istekli bir takımdı. İstediklerimizi sahada uygulayamadık, deplasmanda sıkıntılı maçlar geçiriyoruz. Alanyaspor'u deplasmanda yendik ama yine sıkıntı yaşadık. Devre arasında iyi transferler yapıldı ama maçlarda isimler oynamıyor, herkesin koşup mücadele etmesi lazım. Ancak böyle kazanabilirsiniz.

Büyük maçlarda daha mı iyi oynuyoruz diye düşünüyorum. İstediğimizi alamadık ama önümüzde Malatya maçı var, ona odaklanmamız gerekiyor. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Direkt rakiplerimizle oynayacağız, mücadele etmemiz gerekiyor. Çok basit gol yedik ama takım halinde eski Konyaspor'u sahaya yansıtmamız gerekiyor."

SPOR SERVİSİ