Moke transferinde Mustafa Reşit Akçay’ın ısrarcı olduğunu belirten Çakıcı, “Moke konusundaki komisyon aldınız sorusunu cevaplarken bile üzüntü yaşamaktayım. 23 yıldır bu camiadayım. Moke veya herhangi bir menajerin bir bardak çayı bile nasip olmadı. Moke transferi yapılırken 3 stoper adayı vardı. Moke'ye sıcak bakmamıştım. Diğer oyuncular daha maliyetsizdi. Moke'de 600 bin eurodan pazarlığa başladık. 375'e kadar düşürdük. 3 stoper arasında hoca Moke'yi birinci sıraya koydu. Moke, Selim Ay ve Ali Turan'dan daha iyi bir stoper değil dedim. Ve bizim Ali ve Selim gibi 2 tane değerimiz var. Yarın Moke’den formayı kaparlar. Ben menajeri arayacağım sizin adınıza da konuşacağım ve 20 maç şartını koyacağım dedim. Süper ligde 20 maça çıktığı takdirde 2. 3. Yıla uzar maddesi koydurtmak istedim. Madem kapana kısıldık hoca bu oyuncuyu istedi illa da Moke diyor bunu yapacağım ben. Sonra başkan tamam dedi uygundur dedi. 2 saat sonra dönüyor bize.

Moke’nin 375 bin euroluk sözleşmesi var. Menajerine kulüpten 1 lira ödenmedi. Menajerine 3 yıllık 75 bin euro ödenecekti. Moke'nin menajeri bu parayı kulüpten biri ile paylaşacağım demiş. Bu para kendisine hiç ödenmedi TFF’ye evraklar menajersiz gitti. Menajerine Moke de para vermemiş. Menajer Deniz Türker dava açmış Moke'ye.

Basın ile beraber yaptığımız kahvaltıda hatırladığınız gibi bana iftira atanların bu iftirayı açıklamakla zorunlu olduğunu Konyaspor’dan 1 lira alırsam namussuz olacağımı bu iftirayı bana atıp da ispat etmeyenleri de namussuzlukla suçladığımı söylemiştim. Hala o teklifim geçerli. Ve o insanlara şunları söylüyorum ben burada istifa edeceğim. Menajerleri arayarak ya Çakıcı’nın bir hatası var mıydı deyip cevap alamayıp hayal kırıklığına uğrayanlara sesleniyorum. Belki içinizde demişsinizdir ‘Çakıcı güçlendi başkan yardımcılığı devam ediyor o da güçlendi bizim çakıcı ile çok işimiz olur’ diye düşündüyse o şeytan fikirliler ben bu koltuğu bırakıyorum. Şimdi de sorsunlar sonra da sorsunlar hep sorsunlar. Allah korkusu olan 2 tane şahit getirsinler sadece. Bilgi, kamera kaydı, para alıverişi geçtim hepsini sadece Allah korkusu taşıyan 2 insan desin ki Çakıcı’nın şu yanlışını gördük desin alnını karışlarım. Ayrıca Moke 19 maç ilk 11 oynamıştır. Hoca kalmasını istiyorsa Fenerbahçe maçında oynatır. Oynatmazsa karşılıklı fesih hakkını kullanabiliriz” ifadelerini kullandı.

YUNUS ALTINBEYAZ

Editör: TE Bilişim