Temsilcimiz Atiker Konyaspor’un pilot takımı Konya Anadolu Selçukspor, ligin ilk haftasında Pendikspor’u sahasında 3-1 mağlup etmişti. 2.hafta maçında yarın Gümüşhanespor’a konuk olacak olan yeşil beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Anadolu Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Konya Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Hakan Salim Çağlayan, lig ve kupa için yaptığı değerlendirmelerde, genç ancak yoğun tempoda ayakta kalabilecek oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını bildirdi.

YOĞUN TEMPO BAŞLAYACAK

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde İstanbul ekibi Anadolu Bağcılarspor ile eşleşen Konya Anadolu Selçukspor’da Basın Sözcümüz Doç. Dr. Hakan Salim Çağlayan yaptığı açıklamada: “Lig maratonunun yanında ayrı bir renk olan ve geçtiğimiz sezon A takımımız Atiker Konyaspor’un şampiyonluğu ile tamamlanan Ziraat Türkiye Kupasında mücadele edecek tüm ekiplere başarılar diliyorum. Kura sonucu İstanbul ekiplerinden Anadolu Bağcılar kulübü ile eşleştik. 16 Eylül Cumartesi günü iç sahada oynayacağımız Zonguldak Kömürspor karşılaşmasının ardından İstanbul deplasmanında rakibimiz Anadolu Bağcılar ile karşılaşacağız. Sonrasında ise lig maçında Kahramanmaraşspor’a konuk olacağız” ifadelerini kullandı.

KADRO TEMPOYU KALDIRABİLİR

TFF 2. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda art arda maçlar oynayacaklarını ifade eden Çağlayan, “Genç ve koşan bir ekibiz ancak, sahada mücadele etmenin değil, 3-4 gün içerisinde İstanbul ve hemen ardından Kahramanmaraşspor deplasmanına gidecek olmanın bize yorgunluk vereceğini düşünüyoruz. Sezon başı yönetim kurulumuz ve teknik heyetimizin özverili çalışmaları neticesinde ligin yoğun maç temposunu kaldırabilecek bir kadro kurulması için çalıştık. İyi bir ekip olduğumuza inanıyoruz. Sezonun ilk maçında gösterilen performans ve alınan sonuçta bunu ortaya koydu” şeklinde görüşbildirdi.

‘LİGDE ADIMIZDAN SÖZ ETTİRECEĞİZ’

Son olarak ligde başarılı sonuçların yanında Konyaspor’a oyuncu göndermek istediklerini belirten Hakan Salim Çağlayan, “Teknik ekibimizin ve futbolcularımızın ligde olduğu gibi kupa maçlarında da şehrimizi ve Kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımız tamdır. Rakibimize saygı duyarak sahaya çıkacağız ve bir üst tura geçebilmek adına mücadelemizi vereceğiz. Bunun yanı sıra ligde de adından söz ettiren ve A takımımız olan Atiker Konyaspor’a oyuncu hazırlayan bir kulüp olma yolunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim