Mesut Bakkal yaptığı açıklamada Fenerbahçe maçının zor geçeceğini belirterek, "4 büyükleri yenme hazzını en çok tadan hocayım. Yüreğimizle oynayıp,kendimize yakışan bir oyun ortaya koyacağız" dedi

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor, deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mesut Bakkal, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe maçı zor bir karşılaşma. Ligin en iyi oynayan takımıyla oynayacağız. Sonucu bilemem ama en azından yürekli, bize yakıştığı gibi oynayacağız. İyi mücadele etmemiz gerektiğini söyleyebilirim" dedi.Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, koşu ile devam etti. Daha sonra yenilenme çalışması yapan yeşil-beyazlı ekipte, Gekas, Ömer Ali Şahiner ve Hleb idmana katılmadı. Bakkal, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, 10 gün süren Antalya kampında 22 antrenman yaptıklarını ve 4 hazırlık maçı oynadıklarını söyledi. Kampta genel olarak bütün oyuncuları görme ve deneme imkanı bulduklarını dile getiren Bakkal, "İnşallah bu kamp bize faydalı gelir ve lige iyi başlarız. Yapılan transferler olumlu. Takımımdan memnunum" dedi.

3 BÜYÜKLERİ EN FAZLA YENEN HOCAYIM

Deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe maçına da değinen Bakkal, şunları kaydetti: ""Süper Lig'in en iyi futbol oynayan ve en iyi hücum hattına sahip lider takımıyla oynayacağız. Biz yürekli ve bize yakışan oyunu oynayacağız. Sonuç ne olur bilemem ama biz iyi oynamamız ve iyi mücadele etmemiz gerektiğini söyleyebilirim. Sezonun ikinci yarısının başta takımım olmak üzere tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Ama 'kaybederken de kazanmak' diye bir söz söylerim. O maça yakışır şekilde oynamak. Aslında Fenerbahçe maçıyla lig bitmiyor. Bizim ikinci devrede her maçı kazanma adına her şeyi yapmamız gerekiyor. Ben bir maça o kadar çok kilitlenmek istemiyorum. Sonuçta bizim ikinci devre rahatlamamız adına 7-8 tane galibiyet almamız gerekiyor. Burada önemli olan istikrarı sağlayıp, Eskişehirspor maçında gösterdiğimiz pozitif oyunu herkese izlettirmemiz gerekiyor. Kazanıp kaybetmekte iyi oynadığınız zaman gelen şeyler. Sadece Fenerbahçe maçına fazlasıyla odaklanmak yersiz diye düşünüyorum. Geçen sene Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını kazanan bir hoca olarak bu takımları yenmenin hazzını biliyorum. Özellikle sahamızda oynayacağımız maçlar bizim için çok çok önemli. Herkesin bu açıdan olaya bakmasını istiyorum. Fenerbahçe maçı bizim için ne bir başlangıç ne de bir son olacaktır..."

KONYASPOR FENERBAHÇE'YE BİLENİYOR

Torku Konyaspor pazartesi günü oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını dün iki antrenmanla sürdürdü. Antrenmanlarda futbodlcuların bir hayli istekli olduğu gözlendi. Torku Konyaspor, Fenerbahçe ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 18.hafta maçının hazırlıklarına teknik direktör Mesut Bakkal gözetiminde Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde dün sabah yaptığı antrenmanla devam etti. İzinli olan Theofanis Gkekas ve Alexander Hleb'in yanı sıra tedavilerine devam edilen Ali Turan, Ömer Ali Şahiner ve Jagos Vukovic'in katılmadığı antrenmanda antrenör Ümit Bozkurt gözetiminde bir süre sahada çalışan Erdinç Yavuz, Ali Çamdalı ve İshak Çakmak daha sonra çalışmalarına salonda devam etti. Düz koşu, toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, çabukluk çalışması ile sona erdi.

AA/İHA

Editör: TE Bilişim