Sezona 7'de 0 ile başlayan ve ardından yapılan değişiklikler ile sezonu orta sıralarda geride bırakan Anadolu Selçukspor'da Basın Sözcüsü Ahmet Eser, bu başarıyı taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandıklarını ifade ederek, "Gelinen noktada büyük bir başarı sağlanmıştır" dedi

 

Geçen hafta sonu oynadığı son lig karşılaşması ile 2014-15 sezonunu geride bırakan Konya Anadolu Selçukspor, sıkıntılı başladıkları bir sezonda gösterdikleri performanstan dolayı mutlu. Kulüp basın sözcüsü Eser, sezona çok kötü bir başlangıç yapmalarına rağmen, takımda ve yönetimde yaşanan değişimler ile önemli bir başarının altına imza attıklarını ve ligde kalmayı başardıklarını ifade etti. Bu durumu taraflı tarafsız herkesin takdir ettiğini ifade eden Eser, maddi ve manevi olarak takımın arkasında duran ve destek olan herkese de teşekkür etti.

ÖNEMLİ BİR İŞ YAPTIK

Geride kalan 2014 -2015 futbol sezonunda takımımızın ortaya koyduğu mücadelenin taraflı tarafsız tüm kesimler tarafından takdir edildiğini kaydeden Eser, "Göreve geldiğimizde oynadığı 7'si lig, biri kupa olmak üzere 8 resmi maçta puan alamayan takımımız, sezonu 19 takım arasında 9. Sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır" dedi.  Eser, "19 takımın yer aldığı Beyaz Grup şampiyonluk aday sayısının fazla olduğu, futbola yatırım yapan şehir takımlarının yer aldığı çok zorlu bir gruptu. Çeşitli sebeplerle sezona iyi başlangıç yapılamamış, hatta 7. hafta sonunda puan dahi alınamamıştı. Böylesi zorlu bir ortamda göreve gelen yönetim kurulumuzun katkıları ile teknik heyetimiz ve futbolcularımızın kaybolan özgüvenleri tekrar tesis edildi. İç saha maçlarında yaşanan şanssızlıklar ve çok az galibiyet alınmasına rağmen takımımız, dış saha maçlarında bu açığını kapatarak rakipleri ile arasındaki puan farkını korudu" diye konuştu.

İYİ NİYETLİ VE GAYRETLİ ÇALIŞTIK

Devre arasında yapılan takviyeler ile kadrolarını daha da güçlendirdiklerini vurgulayan Eser, "Devre arasında yapılan takviyeler ve teknik heyetimizin görüşü doğrultusunda faydalanamadığımız bazı isimlerle yolların ayrılmasının ardından ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Lige tutunmak için verdiğimiz büyük mücadele sırasında sezonun ikinci devresinde sadece üç karşılaşmadan yenilgi ile ayrılan takımımız iç sahada yine galibiyet almakta zorlansa da gereken puanları toplamayı bilmiştir. Gelinen noktada özveri ile çalışan yönetim kurulu arkadaşlarımıza, teknik heyetimizin ve futbolcularımızın iyi niyetleri ve gayretli çalışmaları eklenince arzulanan noktaya ulaşmak kaçınılmaz oldu" şeklinde konuştu.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Eser, kendilerine destek olan herkese teşekkür ederek, "Maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Torku Konyaspor Kulüp Başkanı Sayın Ahmet Şan başta olmak üzere Torku Konyaspor yönetim kurulu üyelerine, sezonun bu noktada tamamlanmasında emeği bulunan teknik heyetimize, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarımız ile değerli basın mensubu arkadaşlara ve gönül verenlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim