Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, ligin 7.hafta maçında geçtiğimiz Pazar günü güçlü rakibi Altay ile iç sahada 0-0 berabere kaldı. Ligde ve kupada zorlu maçlara çıkacak olan Yavru Kartal’ın Teknik Direktörü Alper Avcı, takımının fiziksel ve mental anlamda her türlü mücadeleye hazır olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada sakatlıkları bulunan Seddar Karaman ve Emre Can Atila’nın tamamen iyileştiği ifade edildi.

‘TAKIMDA BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLADIK’

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Mustafa Alper Avcı yaptığı açıklamalarda, “Öncelikle geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız Altay maçı ile ilgili samimiyetle şunu söylemek isterim ki oyuncularımız çok özveriyle mücadele ettiler. Maçtan sonra söylediğimiz gibi onlar için ayrı bir parantez açmak gerekirse içerde dışarıda bütünlüğü sağladık ve iyi bir oyun ortaya koyduk. Şimdi önümüzde iki tane zorlu deplasman maçı var, ondan sonra içerde kupa maçı ve ardından içerde Fethiye ile oynayacağız. Fakat bu periyotta daha önce faydalanamadığımız oyuncular bize katılacak. Sakatlıktan dönen Emre Can ve Seddar, aramıza sonradan katılan İbrahim Serdar gibi oyuncular şu anda tam olmasa da yavaş yavaş istediğimiz konuma gelmeye başladı” ifadelerini kullandı.

‘FİZİKSEL MENTAL OLARAK HAZIRIZ’

Takımının son durumu hakkında da bilgiler veren Alper Avcı, “Takım olarak da belli bir ritmi yakalamak üzereyiz. Sadece beraber oynama, bütünlük sağlama adına biraz daha zamana ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Gökhan'ın bir sakatlığı var ve bir süre bizlerle birlikte olamayacak. 3-4 hafta sürebilir. İlk etapta oynayacağımız Karagümrük ve Niğde deplasmanlarından alacağımız puanlarla bir çıkış yakalamak istiyoruz. Sezon başından beri bu oyuncuların fiziksel ve mental olarak her türlü mücadeleyi verebilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Karagümrük güçlü bir rakip fakat bizde elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

KARAGÜMRÜK MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 8. hafta maçında deplasmanda Ottocool Karagümrükspor'a konuk olacak yeşil beyazlı takımda hazırlıklar başladı. Karatay belediyesi Tatlıcak Tesisleri’nde yapılan antrenmana Gökhan dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Alper Avcı ve yardımcıları nezaretinde gerçekleştirilen çalışma koşu veya ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışmaları ile devam etti. Futbolcular daha sonra dar alanda yapılan pas ve top kontrolüne dayalı çalışma ile antrenmanı tamamladı. Kaleciler ise kaleci antrenörü Gökmen Çalışkan yönetiminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Altay maçında sakatlanan ve kontrolleri yapılan Gökhan’ın tedavisine başlandı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Güney de takip etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim