Peşinde olduğu yabancı oyuncularda sona yaklaşan Kartal futbolc ulara biran önce imza attırmak istiyor. Konyaspor'un Mehmet Uslu ve Kibong ile beraber 4-5 oyuncuya imza attırması bekleniyor

Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Torku Konyaspor resmi transferlerin de startını verecek. Uzun süredir transferde sessiz kalan Kartal'ın bugün 4-5 oyuncuya resmi imza attırması bekleniyor. Mehmet Uslu ve Adanaspor ile görüşmeleri devam Kibong ile birlikte iki yabancı oyuncuya daha imza attırması beklenen yeşil-beyazlılar transferde geç kalınması nedeniyle tedirgin olmaya başlaşan taraftarını rahatlatmak istiyor. İmzaların akşam saatlerinde atılacağı tahmin ediliyor. Öte yandan Torku Konyaspor sezon yeni hazırlıklarına bugün başlıyor. Sabah saatlerinde yeşil-beyazlı oyuncular sağlık kontrolünden geçecek ve akşam idmanı ilede yeni sezon hazırlıklarınıda başlatmış olacak.  
ÖNCE BOLU ARDINDAN SLOVENYA
Bu sezon Süper Lig'te mücadele edecek olan Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlıyor. Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan yeşil-beyazlılar akşam yapacağı antrenmanla sezonun startını verecek. 9 Temmuz'a kadar çalışmalarını Konya'da devam ettirecek olan Kartal Ramazan'ın ilk 3 gününü izinli geçirecek. Torku Konyaspor 12 Temmuz Cuma günü tekrar toplanarak Bolu'da kampa başlayacak. Bolu'daki kamp 22 Temmuz'a kadar devam edecek. Torku Konyaspor 2 günlük iznin ardından yurdışı kampı için Slovenya'ya hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip yurtdışı kampında 4 hazırlık maçı yapacak. Ramazan sonunda yurdışı kampını noktalayacak olan Kartal tekrar iki günlük bir iznin ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupasına katılacak.
UĞUR HOCA TAMAMLADI
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker yerli oyuncu transferi için İstanbul'da sürdürdüğü temaslarını tamamlayarak bugün sabah saatlerinde Konya'ya döndü. Galatasar'ın kadroda düşünmediği bir kaç oyuncuyu ikili ilişkilerini de kullanarak Konyaspor kadrosuna katmaya çalışan Tütüneker çalışmalarını tamamladı ve yeni sezon hazırlıkları için Konya'ya döndü. Uğur Tütüneker'in istediği ve bizzat kendinin yürüttüğü yerli oyuncu transferi önümüzdeki gülerde netlik kazanacak. Önceliği yabancı oyunculara veren yeşil-beyazlılar yabancı transferini çözdükten sonra yerli oyuncu çalışmalarına odaklancak. Uğur Tütüneker'in transferi için bizzat ilgilendiği oyuncularla anlaşma sağlanırsa hafta arısnda oyunculara imza attırılarak çalışmalara başlaması sağlanacak.
SPOR SERVİSİ
 

Editör: TE Bilişim