Tokatspor ile oynanılan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmada yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatan Bruma'nın sakatlık öncesi Premier Lig'e gitme şansının olduğu öne sürüldü. Ayrıca Bruma'nın bilinmeyen bir hastalığının daha olduğu iddia edildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Sunderland, Galatasaray'a Bruma'nın yarım sezonluk kiralama bedeli olarak 550 bin Euro önerdi. Elde edilen belgede asıl önemli olan nokta ise Sunderland'in Bruma'nın bonservisini almak istemesi. İddiaya göre Sunderland, Bruma'yı 17 milyon Euro'luk sezon sonunda satın alma opsiyonuyla kiralamak istedi. Ancak sarı-kırmızılı ekip bu teklifi reddetti.

FİYAT ARTTIRACAKLARDI

Sarı-Kırmızılı yönetimden gelen red cevabı sonrası Sunderland cephesi fiyat artırmaya hazırlanıyordu. Ancak Tokatspor karşılaşmasında yaşanan sakatlık sonrası tüm yaşanan gelişmeler noktalanmış oldu.,

AIDS'DEN DAHA BULAŞICI!

Sağ diz ön çapraz bağları koptuğu için sezonu kapatan Bruma'nın Hepatit-B taşıyıcısı olduğu iddia edildi. Ameliyat için kan veren genç futbolcunun yapılan tahliller sonucu AIDS'den çok daha fazla bulaşıcı özelliğe sahip olan Hepatit-B virüsünü taşıdığı, takımdaki diğer futbolcular için büyük risk oluşturan bu durumu kulüp doktorunun bildiği ancak gerekli bilgilendirmeyi yapmadığı ileri sürüldü.

İŞTE O BELGE!

İşte İngiliz ekibinden gelen 550 bin Euro'luk kiralama teklifinin belgesi.

Editör: TE Bilişim