Burada yapılan açıklamada yeşil beyazlı takımın 25 Milyon TL civarında borcu olduğu ifade edildi. Burada konuşan eski başkan Fatih Yılmaz, “Başarılı sezonlar geçirdik” şeklinde konuştu

Yeşil beyazlı temsilcimiz Atiker Konyaspor’da yapılan olağanüstü genel kurulda eski kulüp başkanı Fatih Yılmaz ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay açıklamalarda bulundu. Fatih Yılmaz, konuşmasında ekonomik anlamda başarılı olduklarını söyledi. Mali tablonun açıklanmasının ardından Konyaspor’un 25 Milyon TL civarında borcu olduğu belirtildi.

ALTAY: HERKES BU TAKIMA DUA EDİYOR

Atiker Konyaspor’da 3 adayın yarıştığı Olağanüstü Genel Kurulu Ramada Otel’de gerçekleşti. Atiker Konyaspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay yaptığı konuşmada yapılan kongrenin Konyaspor camiasına hayırlı olmasını dileyerek, “Kongremiz hayırlı olsun inşallah. Gündem yoğun ama kongreye katılmayı arzu ettik. Konyaspor adına önemli bir gün. Konyaspor tarihinde uzun süredir yaşamadığımız bir yarışa şahitlik ediyoruz. Hayırlı olsun. İnşallah Konyaspor’un menfaatine olacaktır.  Konyaspor şehrimizin markası. Biz ziyaret ettiğimiz vatandaşlarımızdan ilk olarak Konyaspor’u duyuyoruz. Konyaspor’la ilgili sorular alıyoruz. 7’den 70’e kadar herkes bu takıma dua ediyor. Seçimler ayrılığa değil birlikteliğe vesile olsun inşallah. Bu takımı yönetirken büyük fedakarlıklar içinde olan taraftarın unutulmamalıdır. Konyaspor yönetimi sadece sportif yönden değil mali yönden de başarılı olması için çalışması gerekir. Bu kongrede Konyaspor’un geleceğinin güzel olacağı bir seçim yaşanır. Zeki beye, Mustafa beye ve Hilmi beye hayırlı olmasını diliyorum. Fatih Yılmaz ve Ahmet Şan’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FATİH YILMAZ:

Atiker Konyaspor’un eski Başkanı Fatih Yılmaz ise yaptığı konuşmada, “2011 yılında sayın Ahmet Şanla beraber görev aldık 2011 yılında Konyaspor sıkıntılı bir dönem yaşıyordu bizde elimizi değil gövdemizi taşın altına sokarak özverili bir çalışma yaptık.  O zamanlarda 20 milyon borcumuz vardı Ancak o günden bugüne  ekonomik anlamda iyileştik şuanda borcumuz 5 milyon Euro civarında.  Başarılı sezonlar geçirdik. Önce Türkiye Kupası sonra süper kupayı aldık. Ekonomik anlamda olduğu gibi sosyal projelerde de başarılı olduk. Alt yapıda başarılı olduk. Şampiyonluklarımız var Atiker Konyaspor’un bir kaç yıl sonra sırtı yere gelmeyecek bir yapı var 3 yıl sonra inanıyorum A takım bu sporculardan oluşacak.  Bu sezonda çok talihsizler yaşadık ama bunların altından kalkmasını bildik. Biz yeni gelecek yönetimin de yanındayız. Kongremiz camiamıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim