Sarayönü Belediyesspor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor zirvede yer alırken Selçuklu Belediyespor ise 13. sıraya geriledi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde heyecan sürerken temsilcilerimizin yer aldığı 5. Grup’ta 4.hafta maçları oynandı. Konya takımlarından Sarayönü Belediyespor deplasmanda Kayseri ekibi Kocasinan Şimşekspor’u Oğuz Gürbulak ve Mustafa Yurdakul’un golleriyle 2-0 mağlup edip 4. maçında 3. galibiyetini aldı ve zirvenin ortağı oldu. Lige fırtına gibi giren ve 3 maçta 3 galibiyet alan Çatalhüyük Çumra Belediyespor bu haftayı bay olduğu için maç yapmadan geçirirken, Selçuklu Belediyespor ise sahasında Kayseri Yolspor’a tek golle mağlup olup 4. maçında 3. yenilgisini aldı. Temsilcilerimiz bu hafta ise birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Sarayönü Belediye sahasında 68 Aksaray Belediye’yi ağırlarken, Selçuklu Belediyespor deplasmanda Karaman Belediye ile, Çatalhüyük Çumra Belediyespor ise yine deplasmanda Nevşehirspor ile karşı karşıya gelecek.
SELÇUKLU 13. SIRAYA GERİLEDİ
Ligin en zayıf takımları arasında yer alan Kayseri Yolspor karşısında mücadelenin ilk yarısında geri pas düşüncesi ile rakibe kaptırılan topun filelerle buluşmasına engel olamayan mavi-beyazlılar yenik duruma düştü. Selçuklu Belediyespor oyuncuları moral ve motivasyonunu kaybetti ve üzerlerindeki baskı nedeniyle istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Karşılaşmanın hakeminin verdiği tartışmalı kararlar ve çaldığı yanlış düdüklerin de eklenmesi sonucu kırmızı kartla bir kişi eksilen Selçuklu Belediyespor maç sonuna kadar skora dengeyi getiremedi ve bu haftayı da puansız kapattı.
Selçuklu Belediyespor Yönetimi tarafından maç sonunda yapılan değerlendirmede alınan sonucun son derece üzüntülü olduğu belirtildi. Rakip karşısında ortaya konan futbolun iyi olduğu ancak hakemin kararları ile arzu edilen oyunun sergilenemediği ve sonuca gidilemediği söylendi. Mavi-beyazlı yöneticiler en kısa sürede toplanarak takımın kötü gidişinin nedenlerinin irdeleneceğini ve gerekli olan tedbirlerin alınacağının altını çizdi. Selçuklu Belediyespor sezonun 5. hafta maçında deplasmanda Karaman Gençlerbirliği'ne konuk olacak. 
SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilişim