Sarayönü Toroslar Belediye, Selçuklu ise Mersin Büyükşehir ile karşı karşıya gelecek
Çatalhüyük Çumra Belediyespor, bugün evinde Kayseri Yolspor’u ağırlayacak. Halen Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta lider durumda bulunan yeşil-kırmızılılar rakibini yenip, koltuğu sağlama almak isterken Kulüp Başkanı Ahmet Şen, “Sezona başladığımızda ifade etmiştim. Grubun, hatta bu ligin en iyi kadrosuna sahibiz ve tek hedefimiz 3. Lig diye açıklama yapmıştım. Şu anda da lideriz ve bu kesinlikle tesadüf değil. Ne var ki bir başka söylediğimde, lider olmak değil sonuna kadar bunu korumak önemli. Çatalhüyük Çumra Belediyespor, inşallah bu sezon grubunu şampiyon olarak bitirip hedefine ulaşacaktır. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar ve maçlarımıza gelip takımlarına tribün desteği versinler. Kayseri Yolspor iyi bir takım, ancak onların ne kadar iyi olduğu biz kesinlikle ilgilendirmiyor. Sahaya çıkıp işimize bakacağız ve galip gelerek taraftarlarımızı mutlu edeceğiz” dedi. Bugün saat 13.30’da Çumra İlçe Stadında başlayacak olan Çatalhüyük Çumra Belediyespor-Kayseri Yolspor maçını Adana Bölgesel hakemlerinden Hasan Kılıçarslan yönetecek. Yardımcılıklarını Selami Adıgüzel ve Mehmet Dağdeviren yaparken, 4. Hakem İsmail Özmen.
SARAYÖNÜ, TOROSLAR SINAVINDA
Sarayönü Belediyespor, bugün deplasmanda Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig 5. Gruptaki 6. maçına çıkacak. İddialı ve güçlü Toroslar Belediyespor ile karşılaşacak olan yeşil-siyahlıların yönetimi, “Sahamızda Aksaray karşısında kaybettiğimiz iki puanı bu maçta telafi etmek ve zirveden kopmamak istiyoruz. Henüz kaybedilen bir şey yok. Evimize galibiyetle dönersek, iddiamız devam eder. Rakibimiz iddialı ve güçlü bir takım ama, biz de onlardan geri kalmayız. Zevkli ve çekişmeli geçecek bir maçın sonunda gülen taraf Sarayönü Belediyespor olacaktır. Bölgesel Lig kurulduğundan bu yana en başarılı Konya takımı olarak, bu istatistiği sürdüreceğiz” açıklaması yaptı. Sarayönü Belediyespor’un bugün saat 13.30’da Toroslar Belediyespor ile oynayacağı futbol müsabakasını Ankara Bölgesel hakemlerinden Gürel Uzuner yönetirken, Nazmi Ayancı ve Serdar Aynur yardımcılıklarını yapacak. Dördüncü hakem Burak Filik.
SELÇUKLU,  MERSİN BÜYÜKŞEHİR'İ AĞIRLIYOR
Deplasmanlı Futbol Bölgesel Amatör Lig’deki tek merkez temsilcisi Selçuklu Belediyespor, bugün sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor’u ağırlayacak. Bir hafta öncesinin deplasman fatihi mavi-beyazlı takımın antrenörü Recep Alkan, “Bir iki hafta başarısız şekilde puanlar kaybedince, herkes zayıf olduğumuzu düşünmeye başladı. Oysa yenilenen genç bir kadroya sahibiz, göreceksiniz bu kadro zaman içerisinde çok canlar yakacak. Mersin maçını da kazanarak üst üste ikinci galibiyeti alıp, bunu inşallah seriye dönüştüreceğiz. Lig maçlarının bir de rövanşı olur, kaybettiğimiz puanları telafi etme şansımız var” dedi. Selçuklu Belediyespor-Mersin Büyükşehir Belediyesi MESKİ Spor arasındaki futbol karşılaşmasında Kütahya Bölgesinden Ahmet İlhan Aydındüdük çalacak. Merve Göktaş ile Hakan Gökpınar yardımcı, Erdal Erdem ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.
SPOR SERVİSİ
Editör: TE Bilişim