Bölgesel Amatör Lig 5. grupta sezon oynanan 6. hafta maçları ile devam etti. Bu grupta mücadele eden Konya takımları Selçuklu Belediyespor Sarayönü Belediyespor ve Çatalhöyük Çumra Belediyespor puan adına kesat bir haftayı geride bıraktı. Oynadığı 4 maçı da kazanan Çatalhöyük Çumra Belediyespor 1 haftasını maç yapamadan geçirdiği ligde ilk puan kayıbını geride kalan haftada yaşadı. Kırmızı-yeşilli ekip  sahasında Kayseri Yolspor ile karşı karşıya geldi.  Çumra ekibi öne geçtiği maçta skoru koruyamadı ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılarak 6. hafta sonunda ilk puan kaybını yaşamış oldu.
Çumra ekibi yaşadığı bu kayıpla zirveyi de Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'a devretti. Bölgesel Amatör Ligde 2. sezonunu geçiren ve başarılı perfonması ile dikkatleri üzerine çeken Çatalhöyük Çumra Belediyespor. İlk sezonunun aksine  bu sezonda Konya takımları arasında en başarılı ekip olarak göze çarpıyor. Kırmızı-yeşilli ekip ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik aldı. Bir haftayı ise maç yapmadan geçiren Çumra ekibi 13 puan topladı. Grubun bir başka Konya temsilcisi Selçuklu Belediyespor ise bir türlü istediği çıkışı yakalayamadı. Bu yıl ligde 2. sezonunu geçiren Konya temsilcisi geride kalan haftada Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'a 2-1 yenildi.
Rakip aldığı galibiyetle ve averajla Çatalhöyük Çumra Belediyespor'dan zirveyi devraldı. Selçuklu Belediyespor ise 6 puanda kalarak haftayı da 11. sırada tamamladı. Mavi-beyazlı ekip su ana kadar oynadığı 6 maçta 2 galibiyet 4 yenilgi aldı.  Selçuklu Belediyespor geride kalan 6 haftada istediği çıkışı bir türlü yapamadı. Ligin en tecrübeli Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ise ligdeki 2. yenilgisini aldı. Yeşil-siyahlı ekip geride kalan haftada Toroslar Belediyespor'a 1-0 yenilerek 5. sıraya geriledi. 2 sezondur 3. lige yaklaşan tek Konya temsilicisi olarak göze çarpan Sarayönü ekibi bu sezonda henüz beklenen çıkışı yapamadı.
Yeşil-siyahlı ekip oynadığı 6 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi aldı. Geride kalan haftada tek puan alan Konya takımı Çatahöyük Çumra Belediyespor oldu. Ligde oynanan 6. hafta maçlarında alınan sonuçlar şu şekilde: Selçuklu Belediyespor1-2 Mersin BŞB Meskispor, Adana Gençlerbirliği 1-0 Karaman Belediyespor, Çatalhüyük Çumra Belediyespor 1-1 Kayseri Yolspor Niğde Belediyespor 3-0 Akdeniz Belediyespor,  Kocasinan Şimşekspor 1-0 Alpin Pozantı Gençlik ve Spor, 68 Yeni Aksarayspor 1-0 Ceyhanspor, Toroslar Belediyespor 1-0 Sarayönü Belediyespor
SPOR SERVİSİ
 
Editör: TE Bilişim