2 ekipte grupta zirve yarışı içinde. İlk Konya derbisindeSarayönü Belediyespor olaylı geçen maçta Selçuklu Belediyespor'u sahasında 3-0yenmişti. Çumra ekibi de Sarayönü Belediyespor'a deplasmanda konuk olacak.Kırmızı-yeşilli ekip geride kalan haftada sahasında Mersin BüyükşehirBelediyesi Meskispor'u 1-0 yenerek zirve adına büyük engeli aşmış oldu. Aldığıbu galibiyetle puanının 16 yapan Çatalhöyük Çumra Belediyespor haftayı 3.sırada tamamladı.

Bögesel Amatör Ligin ilk uygulanmaya başlandığı sezondada Konya'yı temsil eden ancak talihsi bir şekilde küme düşen kırmızı-yeşilliekip bu sezon çok daha başarılı bir grafik çiziyor. Çumra ekibi oynadığı 7maçta 5 galibiyet bir yenilgi bir de bareberlik aldı. Zirvenin yeni sahibi 68Yeni Aksarayspor ile arasında 1 puanlık fark bulunan Kırmızı-yeşilli ekip 9.hafta maçında bir başka Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor ilekarşılaşacak. Bu yıl ligde 3. sezonunu geçiren Sarayönü Belediyespor ise aynıperformansını devam ettiriyor. Yeşil-siyahlı ekip her sezon olduğu gibi busezonda zirve mücadelesi veriyor. Geride kalan haftada Adana Gençlerbirliğideplasmanından 1 puanı zor kurataran Sarayönü Belediyespor puanını 14 yaparakhaftayı 5. sırada tamamladı. 2 sezondur zirve yarışının içinde yer alan ancak sonmaçlarda kaybederek 3.lig şansını yitiren yeşil-siyahlı ekibin bu sezon,kazandığı tecrübe ile daha başarılı olmasını bekleyen taraftarları hayalkırıklığı yaşadı. Sarayönü Belediyespor 8 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik 2yenilgi aldı.

Hafta sonu oynanacak olan Konya derbisinden çıkacaksonuç 2 takımın zirve yarışına büyük etki yapacak. Grupta 2. sezonunu geçirenSelçuklu Belediyespor ise Konya takımları arasında en kötü performansısergileyen ekip olarak göze çarpıyor. Mavi-beyazlı ekip ligde kalmayı KaranıpanBelediyespor ile oynadığı Play-Off maçını kanazarak başarmıştı. SelçukluBelediyespor geride kalan haftada sahasında Ceyhanspor ile oynadı. Mavi-beyazlıekip 82. dakikada bulduğu golle 1 puanı kurtardı. Puanını 7 yapan SelçukluBelediyespor sıralamada 12. sırada kaldı. Mavi-beyazlı ekip sezonun 9. haftamaçında deplasmanda Alpin Pozantı Gençlikspor'a konuk olacak. Pozantı ekibi 5puan ile Selçuklu Belediyespor'un 1 basamak altında 13. sırada yer alıyor

SPOR SERVİSİ

 


Editör: TE Bilişim