Bölgesel Amatör Lig 5. grupta 6.hafta maçları oynandı. Bu grupta bulunan Konya temsilcileri arasında haftayı puanla kapatan tek takım Çatalhöyük Çumra Belediyespor oldu. Kırmızı-yeşilli ekip sahasında Kayseeri Yolspor'u konuk etti. Çatalhöyük Çumra Belediyespor 49. dakikada Murat'la 1-0 öne geçitiği maçta uzatma  dakikalarında yediği golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Oynadığı 4 maçı da kazanan ve bir haftayıda maç yapmadan geçiren Çumra ekibi 6. hafta sonunda ilk puan kaybını yaşamış oldu.  
Ligdeki diğer temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise haftayı 2-1 yenilgi ile kapattı. Mavi-beyazlı ekip sahasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor'u konuk etti. Mücadeleye iyi başlayan ve ilk yarı boyunca oyunun kontrolünü elinde tutan mavi-beyazlılar karşılaşmanın 33. dakikasında Muzaffer'in ayağından bulduğu golle skorda üstünlüğü sağladı ve ilk devre ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında hakemin vasat yönetimine yanlış kararlar ve gereksiz sarı kartlar da eklenince oyuncular arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan bu gerginlikten önceden sarı bulunan Yusuf 53.dakikada gördüğü ikinci sarı ve kırmızı kartla oyun dışı kalarak nasibini almış oldu. Sayısal olarak sahadaki üstünlüğünü kaybeden mavi-beyazlılar rakibi karşısında fazla direnemedi ve 66. dakikada rakip takımdan Serhat skorda eşitliği sağlayan golün sahibi oldu. Maçın son dakikalarına kadar direnen Selçuklu Belediyespor 89. dakikada Şükrü'nün golüne engel olamazken karşılaşma 2-1 Mersin temsilcisinin üstünlüğü ile son buldu. Bu mağlubiyetle mavi-beyazlılar evinde bir yenilgi daha alarak sahasında galibiyet hasretini dindiremedi. Deplasmanlı Bölgesel Amatör Futbol Ligi 5. Grup temsilcilerimizden Sarayönü Belediyespor, dün deplasmanda Toroslar Belediyespor’a 39. Dakikada Mahir Kara’nın attığı golle 1-0 yenilerek iki haftada dört puan kaybetti.

STAD: Selçuklu Belediye 
HAKEMLER: Ali İlhan Aydın, Merve Göktaş, Hasan Gökpınar.
SELÇUKLU BELEDİYESPOR: Gökhan, Sefa, Enes, Samet, Çağdaş,Rıdvan, Mevlüt (Osman), Burak (Tuğrul), Yusuf, Muzaffer, Celalettin.
MERSİN MESKİSPOR: Serdar, Nurettin, Cihan, Tahsin, Selman, Mesut, Şükrü, Gökhan, Ömer, İsmail, Mehmet.
GOLLER: Dk. 33 Muzaffer (Selçuklu), Dk. 66 Serhat, Dk. 89 Şükrü (Mersin Meski)

STAD: Çumra İlçe
HAKEMLER: Hasan Kılıçarslan, Selami Adıgüzel, Mehmet Dağdeviren
Ç.ÇUMRA BELEDİYESPOR: Serkan, Ahmet, Hasan Genç, İsmail, Aykut, Faruk(Tevfik), Salih, Veysel, Murat(Arda), Hasan Bellibaş(İbrahim), Serkan
KAYSERİ YOLSPOR : Emrah, Erkan, Emin, Koray, Levent, Gökhan, Mahmut(Yunus), Selçuk(Ebıbekir), Eyvaz, Önder, Mesut(Emre)
GOLLER: Dk 49 Murat (Çatalhüyük Çumra Belediyespor), Dk 90+2 Emre (Kayseri Yolspor)
Editör: TE Bilişim